RIVSALT2_1

Pozvali ste priateľov na večeru? Výrobky Rivsalt sú známe tým, že vzbudzujú zvedavosť a rozprúdia konverzáciu. Pravý škandinávsky zážitok pri stolovaní a dokonalý darček na všetky slávnostné príležitosti.

A ako to všetko začalo? Jens Sandringer prišiel na koncept značky Rivsalt, keď bol na večeri v japonskej reštaurácii Teppanyaki v Pekingu, kde majster kuchár strúhal hosťom soľ na pokrmy pomocou veľkého strúhadla. Bol to skvelý zážitok, ktorý naňho tak zapôsobil, že si chcel presne taký istý výrobok kúpiť domov a umiestniť ho na svoj jedálenský stôl. Bol tu len jeden problém... neexistoval. Zážitok z japonskej reštaurácie podnietil prvotný nápad na výrobok, ktorý sa zhodoval s nástupom nových škandinávskych trendov v gastronómii a dizajne. Prvý výrobok Rivsalt bol uvedený na trh vo Švédsku v roku 2012.

RIVSALT2_1

Jens Sandringer chcel od začiatku vytvoriť stredobod jedálenského stola. Musel byť dostatočne krásny na to, aby sa stal dizajnovým prvkom stola, a dostatočne jednoduchý na použitie, aby povzbudil ľudí k jeho vyskúšaniu. Ľudia by mali byť zvedaví, keď ho uvidia, mali by o ňom hovoriť a - v neposlednom rade - mali by mať chuť vyskúšať nový zážitok z jedla.

RIVSALT3

Spoločnosť Rivsalt sa zameriava na dizajn, komunikáciu a zážitok. Strúhanie soli na vlastné jedlo umocňuje zážitok z jedla a krásny dizajn dopĺňa prestretý stôl. Výrobky sú skvelým komunikačným prvkom a robia stolovanie zábavnejším. Vyberte si z rôznych druhov kamenných solí alebo korenín, ktoré sa hodia k rôznym pokrmom, čo z nich robí naozaj zaujímavý produkt pre gurmánov. Objavte jedinečný svet Rivsalt a nechajte sa inšpirovať škandinávskym spôsobom života.

RIVSALT4

be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk