Kuchársky nôž Zwilling Gourmet so zúbkovanou čepeľou 14 cm, 36121-141


Zwilling

Kuchársky nôž s vrúbkovaním zo série Gourmet Zwilling J.A. Henckels. Dĺžka čepele 14 cm. Plná čepeľ, nitovaná rukoväť. viac

Kód produktu: 36121-141
Doprava a platba

€ 44,28 s DPH

Skladom - do 3 dní
Dostupnosť: 5 ks na sklade
Tovar je na sklade u dodávateľa. Odosielame k Vám obvykle počas 3 pracovných dní. Pre presnú informáciu nás kontaktujte.
ks
Zwilling

Kuchársky nôž s vrúbkovaním zo série Gourmet Zwilling J.A. Henckels. Dĺžka čepele 14 cm. Plná čepeľ, nitovaná rukoväť. viac

Kód produktu: 36121-141
Doprava a platba

Kuchársky nôž Zwilling Gourmet so zúbkovanou čepeľou, 14 cm

Kuchársky nôž - so širokou vrúbkovanou čepeľou je robustný, odolný nôž na jednoduché čistenie zeleniny a krájanie byliniek a kotliet. Čierna syntetická rukoväť s 3 robustnými nitmi.

Kolekcia Gourmet Zwilling

Kolekcia nožov Gourmet je ideálnou voľbou pre všetkých kuchárov - profesionálnych aj hobby nadšených kuchárov. Osvedčená nemecká oceľ najvyššej kvality v tradičnom a osvedčenom dizajne noža s plnou rukoväťou s 3 robustnými nitmi a logom Zwilling na strede. Nože sú vykované z jedného kusu ocele bez zvarov a spojov. Ergonomicky tvarovaná rukoväť z odolnej syntetiky dodáva nožom moderný vzhľad a zaručuje, že ani mokré nože vám nevyklznú z ruky.

- Špeciálna zmes nehrdzavejúcej ocele

- Sigmaforge® - nôž vykovaný z jedného kusu ocele (bez zvarov a spojov)

- Friodur® - dlhotrvajúca ostrosť, ktorá sa ľahko obnovuje

- ručné ostrenie a leštenie, laserová kontrola

- protišmyková ergonomická rukoväť z odolného syntetického materiálu s 3 nitmi

- Doživotná záruka na výrobné chyby čepele

- Možno umývať v umývačke riadu, odporúča sa ručné umývanie

Špeciálna zmes najkvalitnejšej nemeckej ocele, vyrobená exkluzívne pre Zwilling, s optimálnym pomerom chrómu a uhlíka zaručuje tie najlepšie vlastnosti. V kombinácii so sofistikovanými výrobnými technológiami tak vznikajú nože, ktoré sú robustné, mimoriadne odolné, pružné, odolné voči korózii s dlhotrvajúcou ostrosťou.

Nože sú vykované z jedného kusu ocele pomocou patentovanej technológie SIGMAFORGE®, ktorá je ešte viacNože sú pevnejšie a čepele sú odolnejšie voči otupeniu. Špeciálny proces kalenia nožov patentovanou technológiou FRIODUR®, ktorý spočíva v kalení zmrazením. Kalením sa harmonizuje molekulárna štruktúra ocele, odstraňujú sa vnútorné pnutia, vytvára sa výnimočná pružnosť a zabraňuje sa lámaniu čepele.

 

Údržba nožov Zwilling

Umývanie a čistenie

Vďaka špeciálnemu zloženiu vysokokvalitnej ocele možno nože Zwilling umývať v umývačke riadu, nože by sa však nemalivystavovať teplotám nad 55 °C a nemali by sa dotýkať žiadnych iných predmetov (hrncov, príborov, iných nožov).Umývacie prostriedky v umývačkách riadu často obsahujú agresívne chemikálie, ktoré môžu poškodiť povrch ocele a rukovätí a môžu skrátiť životnosť nožov a čas, počas ktorého si zachovajú vysokú ostrosť. Ručné umývanie je k nožom šetrnejšie, a preto sa odporúča. Nože umývajte vlažnou vodou a jemným umývacím prostriedkom mäkkou stranou špongie.

Podložka na krájanie

Odporúčame používať pružnú podložku na krájanie (dosku na krájanie) - drevenú, silikónovú alebo plastovú. Príliš tvrdé materiály, ako je sklo, žula alebo keramika, môžu za určitých okolností poškodiť ostrie a reznú hranu.

Ostrenie / brúsenie

Skôr či neskôr aj ten najlepší nôž stratí svoju pôvodnú ostrosť a je potrebné ho nabrúsiť. A pretože tupý nôž je nebezpečnejší ako ostrý, odporúčame vám, aby ste nože pravidelne brúsili. Ak sa na noži objaví "zub" alebo deformácia, odporúčame, aby ste nôž čo najskôr zverili do rúk odborníka.
Na ostrenie odporúčame používať originálne brúsky, brúsne kamene a brúsne kamene Zwilling.


Bezpečné skladovanie

Nože skladujte na bezpečnom mieste (mimo dosahu detí) a vždy dbajte na to, aby rukoväť, nie čepeľ, smerovala k vám. Nože by sa počas skladovania nemali navzájom dotýkať.
V drevenom bloku na nože alebo na magnetickej lište skladujte vždy len očistené a vysušené nože.

Správny nôž

Vždy používajte správny nôž - veľkosť a štruktúra spracovávaných surovín (mäso, zelenina, ryby, pečivo) sa výrazne líši, preto používajte špecifické techniky krájania, a teda aj špecifický nôž pre každú surovinu.

knife type culinary
blade length (cm) 14
be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk