Liatinová panvica na palacinky Staub s príslušenstvom, 30 cm, 1213023


Staub

Panvica na palacinky Staub s priemerom 30 cm vyrobená zo smaltovanej liatiny. viac

Kód produktu: 1213023
Doprava a platba

€ 93,92 s DPH

Skladom - do 3 dní
Dostupnosť: 5 ks na sklade
Tovar je na sklade u dodávateľa. Odosielame k Vám obvykle počas 3 pracovných dní. Pre presnú informáciu nás kontaktujte.
ks
Staub

Panvica na palacinky Staub s priemerom 30 cm vyrobená zo smaltovanej liatiny. viac

Kód produktu: 1213023
Doprava a platba

Liatinová panvica na palacinky Staub, 30 cm

Liatinová okrúhla panvica na palacinky má priemer 30 cm a vďaka svojej hmotnosti dobre leží na všetkýchHmotnosť panvice je veľmi nízka a rovnomerná, čo umožňuje optimálne a rovnomerné rozloženie tepla po celom povrchu panvice až po okraje. Palacinka sa tak smaží naozaj rovnomerne, bez pripálenia alebo nadmerného použitia oleja.
Znížené okraje uľahčujú roztieranie cesta a obracanie palaciniek. Pripravte si klasické palacinky, tenké francúzske palacinky alebo dokonca české zemiakové placky. Sladké a slané.

 

- Mimoriadne odolná smaltovaná liatina

- Vhodné na všetky varné povrchy vrátane indukčných a do rúry

- Vrátane obracačky a rozmetadla na cesto (bukové drevo)

- Priemer: 30 cm

- Dĺžka vrátane rukoväte: 53,2 cm, hmotnosť 2,4 kg

 

Materiál

Liatina je veľmi odolná voči teplotným šokom, ale aj voči poškriabaniu. Jeho stabilný vzhľad a nadčasový dizajn sú ideálne aj na servírovanie priamo z hrnca. Vďaka nepriľnavému povrchu je vhodná aj na karamelizovanie, pečenie, dusenie, ale predovšetkým na pomalé varenie. Liatinový riad Staub sa veľmi ľahko udržiava a veľmi pohodlne používa.

 

Výroba

Samotná výroba liatinového riadu zahŕňa stovky vizuálnych a technických kontrol. Preto si môžete byť istí jedinečnou kvalitou a precíznosťou , s akou sa kuchynský riad Staub dostane do vašej domácnosti.

Odlievanie liatinového riadu nie je jednoduchá úloha. Výroba sa začína prípravou hliníkovej formy, ktorá vytvára pieskovú formu určenú len na jeden odliatok. Odlievanie taveniny zo surového železa a koksu prebieha automaticky pod dohľadom ľudského oka. Zvyšok pieskovej formy sa postupne odstráni z odliatku na vibračnom páse a potom sa ručne vyčistí.

Výrobok má konečný tvar, ale stále si vyžaduje veľkú starostlivosť, aby mal vlastnosti typické pre liatinu. Potom nasleduje proces zušľachťovania, pri ktorom výrobok prechádza brúsením odliatkov, tryskanímbrúsenie a smaltovanie ocele, ktoré sa vykonáva až v troch vrstvách. Na dokončenie jedinečného hrnca stačí vypáliť ho pri teplote 800 °C počas 30 minút.

 

Jedinečný liatinový riad, ktorý má nielen perfektné vlastnosti, ale aj osobitý dizajn priamo z Francúzska. Takto by sa dala definovať značka Staub. Predstavte si rok 1974 a francúzske Alsasko, ktoré je známe svojimi bohatými kulinárskymi skúsenosťami a remeselnou zručnosťou. Práve tu Francis Staub založil spoločnosť, ktorá o niekoľko rokov neskôr spojila svoje sily s michelinským šéfkucháromšéfkuchára Paula Bocusa, aby prepožičal svoju tvár jedlu, ktoré by podľa neho nemalo chýbať v žiadnej domácnosti. Logo STAUB tvorí obrázok bociana, ktorý je tradičným znakom Alsaska, a slovo STAUB, ktoré odkazuje na jedinečnosť značky pochádzajúcej z Francúzska.

priemer 30
farba čierná
do rúry áno
indukcia áno
typ pánvy palacinková
be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk