Nôž Zwilling MIYABI 5000 FCD Gyutoh 16 cm, 34681-161
Nôž Zwilling MIYABI 5000 FCD Gyutoh 16 cm, 34681-161
Japonský nôž Miyabi 5000 FCD Gyutoh so 16 cm dlhou čepeľou zo špeciálnej ocele, ktorá je extrémne tvrdá, s rukoväťou z exotického dreva Pakka. Spojením nemeckých a japonských majstrov nožiarov vznikla jedinečná séria nožov Zwilling Miyabi. viac
Kód produktu: 34681-161
Doprava a platba
€ 230,17 s DPH
Japonský nôž Miyabi 5000 FCD Gyutoh so 16 cm dlhou čepeľou zo špeciálnej ocele, ktorá je extrémne tvrdá, s rukoväťou z exotického dreva Pakka. Spojením nemeckých a japonských majstrov nožiarov vznikla jedinečná séria nožov Zwilling Miyabi. viac
Kód produktu: 34681-161
Doprava a platba
Príslušenstvo8
Opinel La Classique kuchynská doska na krájanie buk, 40 x 21 cm, 002323
Opinel La Grande kuchynská doska na krájanie buk, 47 x 27,5 cm, 002372
Kuchynská doska na krájanie Zwilling MIYABI cyprus 35 x 20 cm, 34535-200
Kuchynská doska na krájanie Zwilling MIYABI cyprus 40 x 25 cm, 34535-300
Mason Cash Dedičská doska na krájanie a servírovanie 38 x 29 cm, 2002.256
Mason Cash In The Forest servírovacia doska s motívom jeleňa, 2002.219
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 42 x 31 cm, 30772-400
Kuchynská doska na krájanie Zwilling orech 35 x 25 cm, 35123-100
Zwilling Miyabi 5000 FCD Gyutoh, 16 cm
Japonské nože Miyabi 5000 FCD vás pozývajú na objavovanie tradičného umenia výroby nožov. Krása a ostrosť spájajú každý kuchynský nôž zo série Miyabi 5000 FCD vrátane noža Gyutoh s dĺžkou čepele 16 cm.
NôžGyutoh sa v Japonsku považuje za plátkovací nôž, pretože sa používa najmä na krájanie mäsa na jemné plátky. Zaoblený tvar čepele znamená, že sa dá krájať švihovým pohybom. V Európe sa nôž Gyutoh zvyčajne používa ako veľmi ostrý univerzálny kuchynský nôž, ktorým možno krájať kúsky mäsa a zeleniny.
Symetrická čepeľ sa brúsi tradičnou technikou Honbazuke. Ide o trojstupňový proces brúsenia, ostrenia a leštenia po celej dĺžke čepele, ktorý zaručuje mimoriadne ostrú čepeľ.
Jadro týchto nožov tvorí jemná karbidová oceľ FC61, ktorá dodáva nožu extrémnu ostrosť, ktorú si zároveň dlho udržiava. Toto jadro je obalené 48 vrstvami ocele, ktoré vytvárajú jedinečný damascénsky dizajn.
Nože sú kalené pomocou zdokonalenej technológie Friodur® , ktorá spočíva v mrazovom kalení nožov, aby sa stali tvrdšie, trvanlivejšie, odolnejšie voči korózii a dlhšie si zachovávajú maximálnu ostrosť.
Ergonomická rukoväť z dreva Pakka sa veľmi pohodlne drží, a to nielen vďaka hladkým líniám , ale aj vďaka rovnomernému prechodu medzi čepeľou a rukoväťou.Mozaikový dekor na čepeli dodáva nožu osobitý nádych a štýlovo dopĺňa orientálny dekor noža. Rukoväť má samozrejme na spodnej strane jedinečné logo Miyabi.
- Friodur® - dlhotrvajúca ostrosť, ktorá sa ľahko obnovuje
- Mimoriadne ostrá čepeľ so schopnosťou udržať ostrie
- Ergonomická rukoväť z exotického dreva Pakka zdobená orientálnou mozaikou a kovovou pätkou
- Unikátny trojstupňový proces ručného ostrenia Honbazuke
- Jadro z karbidu ocele FC61
- Tvrdosť čepele približne 61 HRC
- Ručná výroba v japonskom meste Seki