Nôž Zwilling MIYABI 5000 FCD Sujihiki 24 cm, 34680-241
Nôž Zwilling MIYABI 5000 FCD Sujihiki 24 cm, 34680-241
Nôž japonského typu Miyabi 5000 FCD Sujihiki s dĺžkou čepele 24 cm vyrobený zo špeciálnej ocele, ktorá vyniká extrémnou tvrdosťou, s rukoväťou z exotického dreva Pakka. Spojením nemeckých a japonských majstrov nožiarov vznikla jedinečná séria nožov Zwilling Miyabi. viac
Kód produktu: 34680-241
Doprava a platba
€ 261,60 s DPH
Nôž japonského typu Miyabi 5000 FCD Sujihiki s dĺžkou čepele 24 cm vyrobený zo špeciálnej ocele, ktorá vyniká extrémnou tvrdosťou, s rukoväťou z exotického dreva Pakka. Spojením nemeckých a japonských majstrov nožiarov vznikla jedinečná séria nožov Zwilling Miyabi. viac
Kód produktu: 34680-241
Doprava a platba
Príslušenstvo8
Opinel La Grande kuchynská doska na krájanie buk, 47 x 27,5 cm, 002372
Mason Cash Dedičská doska na krájanie a servírovanie 38 x 29 cm, 2002.256
Mason Cash Dedičská doska na krájanie a servírovanie 30 x 22 cm, 2002.257
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 35 x 25 cm, 30772-100
Kuchynská doska na krájanie Zwilling orech 35 x 25 cm, 35123-100
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 42 x 31 cm, 30772-400
Mason Cash In The Forest servírovacia doska s motívom jeleňa, 2002.219
Opinel La Classique kuchynská doska na krájanie buk, 40 x 21 cm, 002323
Zwilling Miyabi 5000 FCD Sujihiki, 24 cm
Japonské nože Miyabi 5000 FCD vás pozývajú na objavovanie tradičného umenia výroby nožov. Krása a ostrosť spájajú každý kuchynský nôž zo série Miyabi 5000 FCD vrátane noža Sujihiki s dĺžkou čepele 24 cm. Sujihiki je vysokokvalitný nôž na porciovanie mäsa, ktorý má mimoriadne jemnú čepeľ na oboch stranách noža. Tento japonský náprotivok západného noža na porciovanie mäsa krája tenké plátky carpaccio zo surového a vareného mäsa a rýb.
Symetrická čepeľ je naostrená tradičnou technikou Honbazuke. Ide o trojstupňový proces brúsenia, ostrenia a leštenia po celej dĺžke čepele, ktorý zaručuje mimoriadne ostrú čepeľ.
Jadro týchto nožov tvorí jemná karbidová oceľ FC61, ktorá dodáva nožu extrémnu ostrosť, ktorú si zároveň dlho udržiava. Toto jadro je obalené 48 vrstvami ocele, ktoré vytvárajú jedinečný damascénsky dizajn.
Nože sú kalené pomocou zdokonalenej technológie Friodur® , ktorá spočíva v mrazovom kalení nožov, aby sa stali tvrdšie, trvanlivejšie, odolnejšie voči korózii a dlhšie si zachovávajú maximálnu ostrosť.
Ergonomická rukoväť z dreva Pakka sa veľmi pohodlne drží, a to nielen vďaka hladkým líniám , ale aj vďaka rovnomernému prechodu medzi čepeľou a rukoväťou.Mozaikový dekor na čepeli dodáva nožu osobitý nádych a štýlovo dopĺňa orientálny dekor noža. Rukoväť má samozrejme na spodnej strane jedinečné logo Miyabi.
- Friodur® - dlhotrvajúca ostrosť, ktorá sa ľahko obnovuje
- Mimoriadne ostrá čepeľ so schopnosťou udržať ostrie
- Ergonomická rukoväť z exotického dreva Pakka zdobená orientálnou mozaikou a kovovou pätkou
- Unikátny trojstupňový proces ručného ostrenia Honbazuke
- Jadro z karbidu ocele FC61
- Tvrdosť čepele približne 61 HRC
- Ručná výroba v japonskom meste Seki