Nôž Zwilling MIYABI 6000 MCT Gyutoh 20 cm, 34073-201


Zwilling

Japonský nôž Gyutoh z kolekcie Miyabi 6000 MCT s kovanou čepeľou dlhou 20 cm vyrobenou zo špeciálnej ocele, ktorá je mimoriadne tvrdá. Rukoväť z exotického dreva Pakka zdobená mozaikou. viac

Kód produktu: 34073-201
Doprava a platba

Štandardná cena € 276,77. Ušetríte 7% (€ 19,65) € 257,12 s DPH

Skladom - do 3 dní
Dostupnosť: 5 ks na sklade
Tovar je na sklade u dodávateľa. Odosielame k Vám obvykle počas 3 pracovných dní. Pre presnú informáciu nás kontaktujte.
ks
Zwilling

Japonský nôž Gyutoh z kolekcie Miyabi 6000 MCT s kovanou čepeľou dlhou 20 cm vyrobenou zo špeciálnej ocele, ktorá je mimoriadne tvrdá. Rukoväť z exotického dreva Pakka zdobená mozaikou. viac

Kód produktu: 34073-201
Doprava a platba

Nôž Zwilling Miyabi 6000 MCT Gyutoh, 20 cm

Estetika a funkčnosť idú ruka v ruke s dokonalým dizajnom. Nože radu Miyabi 6000 MCT majú neprekonateľný vzhľad a ich prvotriedne funkčné vlastnosti zaujmú profesionálov aj amatérskych kuchárov. Jedným z dôvodov je dokonalá súhra rukoväte z exotického dreva a čepele, ktoré sa navzájom dokonale dopĺňajú a vytvárajú harmonický celok. Povrchová úprava čepele špeciálnou technikou Tsuchime metal-weaving podčiarkuje elegantný orientálny vzhľad.

Gyutoh sa v Japonsku považuje za krájací nôž, pretože sa používa najmä na krájanie mäsa na jemné plátky. Zaoblený tvar čepele znamená, že sa dá krájať švihovým pohybom. V Európe sa nôž Gyutoh zvyčajne používa ako veľmi ostrý univerzálny kuchynský nôž, ktorým možno krájať plátky mäsa a zeleniny.

Symetrická čepeľ sa brúsi tradičnou ručnou technikou Honbazuke. Tá zahŕňa trojstupňový proces brúsenia, ostrenia a leštenia po celej dĺžke čepele, čím sa zabezpečí mimoriadne ostrá čepeľ typu katana.

Jadro týchto nožov je vyrobené z vysokokvalitnej mikrokarbidovej ocele a je opláštené 2 vrstvami dvoch druhov ocele s rôznou tvrdosťou. Špeciálna japonská oceľ MC63 je obohatená o kobalt, molybdén a vanád pre vyššiu tvrdosť a odolnosť čepele. Vysoký obsah uhlíka v kombinácii so špeciálnou technológiou mrazového kalenia CRYODUR® dodáva nožu extrémnu tvrdosť približne 63 Rockwellových stupňov pre bezkonkurenčnú a dlhotrvajúcu ostrosť. Technika zapečenia kovu nazývaná Tsuchime vytvára vizuálne ohromujúci a sofistikovaný vzhľad štruktúrovaného povrchu.

Ergonomická rukoväť v tradičnom tvare "D" z exotického dreva Pakka sa veľmi pohodlne drží nielen pri práci, ale aj priHladké línie, ale aj dokonale plynulý prechod medzi čepeľou a rukoväťou dodávajú každému nožu sofistikovaný vzhľad. Dokonale vyvažuje nôž a umožňuje bezpečné a pohodlné používanie bez únavy ruky. Mozaikové zdobenie na čepeli dodáva nožu punc výnimočnosti a štýlovo dopĺňa orientálne ladenie noža. Rukoväť má na kovovej základni jedinečné logo Miyabi.

 

- Čepeľ je kalená špeciálnou technológiou CRYODUR® pri teplote -196 ºC pre dlhotrvajúce ostrie

- Extrémne ostrá čepeľ so schopnosťou držať ostrie

- Ergonomická rukoväť v tvare písmena "D" z exotického dreva Pakka zdobená orientálnou mozaikou a kovovou pätkou

- Unikátny trojstupňový proces ručného ostrenia Honbazuke

- Ručná výroba v japonskom meste Seki

- Jadro z karbidovej ocele MC63

- Tvrdosť čepele približne 63 HRC

 
knife type Gyutoh
blade length (cm) 20
be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk