Nôž Zwilling MIYABI 6000 MCT Gyutoh 20 cm, 34073-201
Nôž Zwilling MIYABI 6000 MCT Gyutoh 20 cm, 34073-201
Japonský nôž Gyutoh z kolekcie Miyabi 6000 MCT s kovanou čepeľou dlhou 20 cm vyrobenou zo špeciálnej ocele, ktorá je mimoriadne tvrdá. Rukoväť z exotického dreva Pakka zdobená mozaikou. viac
Kód produktu: 34073-201
Doprava a platba
Štandardná cena € 276,77. Ušetríte 7% (€ 19,65) € 257,12 s DPH
Japonský nôž Gyutoh z kolekcie Miyabi 6000 MCT s kovanou čepeľou dlhou 20 cm vyrobenou zo špeciálnej ocele, ktorá je mimoriadne tvrdá. Rukoväť z exotického dreva Pakka zdobená mozaikou. viac
Kód produktu: 34073-201
Doprava a platba
Príslušenstvo10
Mason Cash Dedičská doska na krájanie a servírovanie 38 x 29 cm, 2002.256
Zwilling veľká kuchynská doska na krájanie buk 60 x 40 cm, 35118-100
Mason Cash In The Forest rezacia a servírovacia doska, 2002.220
Opinel La Classique kuchynská doska na krájanie buk, 40 x 21 cm, 002323
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 35 x 25 cm, 30772-100
Opinel La Petite kuchynská doska na krájanie buk, 26,5 x 15 cm, 002322
Opinel La Grande kuchynská doska na krájanie buk, 47 x 27,5 cm, 002372
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 42 x 31 cm, 30772-400
Mason Cash Dedičská doska na krájanie a servírovanie 30 x 22 cm, 2002.257
Mason Cash In The Forest servírovacia doska s motívom jeleňa, 2002.219
Nôž Zwilling Miyabi 6000 MCT Gyutoh, 20 cm
Estetika a funkčnosť idú ruka v ruke s dokonalým dizajnom. Nože radu Miyabi 6000 MCT majú neprekonateľný vzhľad a ich prvotriedne funkčné vlastnosti zaujmú profesionálov aj amatérskych kuchárov. Jedným z dôvodov je dokonalá súhra rukoväte z exotického dreva a čepele, ktoré sa navzájom dokonale dopĺňajú a vytvárajú harmonický celok. Povrchová úprava čepele špeciálnou technikou Tsuchime metal-weaving podčiarkuje elegantný orientálny vzhľad.
Gyutoh sa v Japonsku považuje za krájací nôž, pretože sa používa najmä na krájanie mäsa na jemné plátky. Zaoblený tvar čepele znamená, že sa dá krájať švihovým pohybom. V Európe sa nôž Gyutoh zvyčajne používa ako veľmi ostrý univerzálny kuchynský nôž, ktorým možno krájať plátky mäsa a zeleniny.
Symetrická čepeľ sa brúsi tradičnou ručnou technikou Honbazuke. Tá zahŕňa trojstupňový proces brúsenia, ostrenia a leštenia po celej dĺžke čepele, čím sa zabezpečí mimoriadne ostrá čepeľ typu katana.
Jadro týchto nožov je vyrobené z vysokokvalitnej mikrokarbidovej ocele a je opláštené 2 vrstvami dvoch druhov ocele s rôznou tvrdosťou. Špeciálna japonská oceľ MC63 je obohatená o kobalt, molybdén a vanád pre vyššiu tvrdosť a odolnosť čepele. Vysoký obsah uhlíka v kombinácii so špeciálnou technológiou mrazového kalenia CRYODUR® dodáva nožu extrémnu tvrdosť približne 63 Rockwellových stupňov pre bezkonkurenčnú a dlhotrvajúcu ostrosť. Technika zapečenia kovu nazývaná Tsuchime vytvára vizuálne ohromujúci a sofistikovaný vzhľad štruktúrovaného povrchu.
Ergonomická rukoväť v tradičnom tvare "D" z exotického dreva Pakka sa veľmi pohodlne drží nielen pri práci, ale aj priHladké línie, ale aj dokonale plynulý prechod medzi čepeľou a rukoväťou dodávajú každému nožu sofistikovaný vzhľad. Dokonale vyvažuje nôž a umožňuje bezpečné a pohodlné používanie bez únavy ruky. Mozaikové zdobenie na čepeli dodáva nožu punc výnimočnosti a štýlovo dopĺňa orientálne ladenie noža. Rukoväť má na kovovej základni jedinečné logo Miyabi.
- Čepeľ je kalená špeciálnou technológiou CRYODUR® pri teplote -196 ºC pre dlhotrvajúce ostrie
- Extrémne ostrá čepeľ so schopnosťou držať ostrie
- Ergonomická rukoväť v tvare písmena "D" z exotického dreva Pakka zdobená orientálnou mozaikou a kovovou pätkou
- Unikátny trojstupňový proces ručného ostrenia Honbazuke
- Ručná výroba v japonskom meste Seki
- Jadro z karbidovej ocele MC63
- Tvrdosť čepele približne 63 HRC