Nôž Zwilling MIYABI 6000 MCT Santoku 18 cm, 34074-181
Nôž Zwilling MIYABI 6000 MCT Santoku 18 cm, 34074-181
Japonský nôž Santoku z kolekcie Miyabi 6000 MCT s kovanou čepeľou dlhou 18 cm vyrobenou zo špeciálnej ocele, ktorá je mimoriadne tvrdá. Rukoväť z exotického dreva Pakka zdobená mozaikou. viac
Kód produktu: 34074-181
Doprava a platba
Štandardná cena € 277,50. Ušetríte 6% (€ 17,76) € 259,74 s DPH
Japonský nôž Santoku z kolekcie Miyabi 6000 MCT s kovanou čepeľou dlhou 18 cm vyrobenou zo špeciálnej ocele, ktorá je mimoriadne tvrdá. Rukoväť z exotického dreva Pakka zdobená mozaikou. viac
Kód produktu: 34074-181
Doprava a platba
Príslušenstvo7
Opinel La Classique kuchynská doska na krájanie buk, 40 x 21 cm, 002323
Opinel La Petite kuchynská doska na krájanie buk, 26,5 x 15 cm, 002322
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 25 x 18,5 cm, 30772-300
Mason Cash In The Forest rezacia a servírovacia doska, 2002.220
Opinel La Grande kuchynská doska na krájanie buk, 47 x 27,5 cm, 002372
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 42 x 31 cm, 30772-400
Kuchynská doska na krájanie Zwilling MIYABI cyprus 40 x 25 cm, 34535-300
Nôž Zwilling Miyabi 6000 MCT Santoku, 18 cm
Estetika a funkčnosť idú ruka v ruke s dokonalým dizajnom. Nože série Miyabi 6000 MCT majú neprekonateľný vzhľad a ich prvotriedne funkčné vlastnosti zaujmú profesionálov aj amatérskych kuchárov. Jedným z dôvodov je dokonalá súhra rukoväte z exotického dreva a čepele, ktoré sa navzájom dokonale dopĺňajú a vytvárajú harmonický celok. Povrchová úprava čepele špeciálnou technikou Tsuchime metal-weaving podčiarkuje elegantný orientálny vzhľad.
Názov noža Santoku možno preložiť ako"nôž troch cností", a to práve preto, že je určený predovšetkým na krájanie mäsa, prípravu rýb a krájanie zeleniny. Nože Santoku sa vyznačujú dokonalou kombináciou krásy a ostrosti.
Symetrická čepeľ je naostrená tradičnou ručnou technikou Honbazuke. Tá zahŕňa tri stupne brúsenia, ostrenia a leštenia po celej dĺžke čepele, čím sa zabezpečí mimoriadne ostrá čepeľ typu katana.
Jadro týchto nožov je vyrobené z vysokokvalitnej mikrokarbidovej ocele a je opláštené 2 vrstvami dvoch druhov ocele s rôznou tvrdosťou. Špeciálna japonská oceľ MC63 je obohatená o kobalt, molybdén a vanád pre vyššiu tvrdosť a odolnosť čepele. Vysoký obsah uhlíka v kombinácii so špeciálnou technológiou mrazuvzdorného kalenia CRYODUR® dodáva nožu extrémnu tvrdosť približne 63 Rockwellových stupňov pre bezkonkurenčnú a dlhotrvajúcu ostrosť. Technika zapečenia kovu nazývaná Tsuchime vytvára vizuálne ohromujúci a sofistikovaný vzhľad štruktúrovaného povrchu.
Ergonomická rukoväť v tradičnom tvare "D" z exotického dreva Pakka sa veľmi pohodlne drží nielen pri práci, ale aj priHladké línie, ale aj dokonale plynulý prechod medzi čepeľou a rukoväťou dodávajú každému nožu sofistikovaný vzhľad. Dokonale vyvažuje nôž a umožňuje bezpečné a pohodlné používanie bez únavy ruky. Mozaikové zdobenie na čepeli dodáva nožu punc výnimočnosti a štýlovo dopĺňa orientálne ladenie noža. Rukoväť má na kovovej základni jedinečné logo Miyabi.
- Čepeľ je kalená špeciálnou technológiou CRYODUR® pri teplote -196 ºC pre dlhotrvajúce ostrie
- Extrémne ostrá čepeľ so schopnosťou držať ostrie
- Ergonomická rukoväť v tvare písmena "D" z exotického dreva Pakka zdobená orientálnou mozaikou a kovovou pätkou
- Unikátny trojstupňový proces ručného ostrenia Honbazuke
- Ručná výroba v japonskom meste Seki
- Jadro z karbidovej ocele MC63
- Tvrdosť čepele približne 63 HRC