Nôž Zwilling MIYABI 6000 MCT Sujihiki 24 cm, 34078-241


Zwilling

Japonský nôž Sujihiki z kolekcie Miyabi 6000 MCT s kovanou čepeľou dlhou 24 cm vyrobený zo špeciálnej ocele, ktorá vyniká extrémnou tvrdosťou. Rukoväť z exotického dreva Pakka zdobená mozaikou. viac

Kód produktu: 34078-241
Doprava a platba

€ 303,61 s DPH

Skladom - do 3 dní
Dostupnosť: 5 ks na sklade
Tovar je na sklade u dodávateľa. Odosielame k Vám obvykle počas 3 pracovných dní. Pre presnú informáciu nás kontaktujte.
ks
Zwilling

Japonský nôž Sujihiki z kolekcie Miyabi 6000 MCT s kovanou čepeľou dlhou 24 cm vyrobený zo špeciálnej ocele, ktorá vyniká extrémnou tvrdosťou. Rukoväť z exotického dreva Pakka zdobená mozaikou. viac

Kód produktu: 34078-241
Doprava a platba

Nôž Zwilling Miyabi 6000 MCT Sujihiki, 24 cm

Estetika a funkčnosť idú ruka v ruke s dokonalým dizajnom. Nože radu Miyabi 6000 MCT majú neprekonateľný vzhľad a ich prvotriedne funkčné vlastnosti zaujmú profesionálov aj amatérskych kuchárov. Jedným z dôvodov je dokonalá súhra rukoväte z exotického dreva a čepele, ktoré sa navzájom dokonale dopĺňajú a vytvárajú harmonický celok. Povrchová úprava čepele špeciálnou technikou razenia do kovu Tsuchime umocňuje elegantný orientálny vzhľad.

Sujihiki je veľmi kvalitný nôž na krájanie mäsa, ktorý má mimoriadne jemné ostrie na oboch stranách noža. Tento japonský náprotivok západného noža na krájanie mäsa krája tenké plátky carpaccio zo surového a vareného mäsa a rýb.

Symetrická čepeľ je naostrená tradičnou ručnou technikou Honbazuke. Tá zahŕňa trojstupňový proces brúsenia, ostrenia a leštenia po celej dĺžke čepele, čím sa zabezpečí mimoriadne ostrá čepeľ typu katana.

Jadro týchto nožov je vyrobené z vysokokvalitnej mikrokarbidovej ocele a je opláštené 2 vrstvami dvoch druhov ocele s rôznou tvrdosťou. Špeciálna japonská oceľ MC63 je obohatená o kobalt, molybdén a vanád pre vyššiu tvrdosť a odolnosť čepele. Vysoký obsah uhlíka v kombinácii so špeciálnou technológiou mrazuvzdorného kalenia CRYODUR® dodáva nožu extrémnu tvrdosť približne 63 Rockwellových stupňov pre bezkonkurenčnú a dlhotrvajúcu ostrosť. Technika zapečenia kovu nazývaná Tsuchime vytvára vizuálne ohromujúci a sofistikovaný vzhľad štruktúrovaného povrchu.

Ergonomická rukoväť v tradičnom tvare "D" z exotického dreva Pakka sa veľmi pohodlne drží nielen pri práci, ale aj priHladké línie, ale aj dokonale plynulý prechod medzi čepeľou a rukoväťou dodávajú každému nožu sofistikovaný vzhľad. Dokonale vyvažuje nôž a umožňuje bezpečné a pohodlné používanie bez únavy ruky. Mozaikové zdobenie na čepeli dodáva nožu punc výnimočnosti a štýlovo dopĺňa orientálne ladenie noža. Rukoväť má na kovovej základni jedinečné logo Miyabi.

 

- Čepeľ je kalená špeciálnou technológiou CRYODUR® pri teplote -196 ºC pre dlhotrvajúce ostrie

- Extrémne ostrá čepeľ so schopnosťou držať ostrie

- Ergonomická rukoväť v tvare písmena "D" z exotického dreva Pakka zdobená orientálnou mozaikou a kovovou pätkou

- Unikátny trojstupňový proces ručného ostrenia Honbazuke

- Ručná výroba v japonskom meste Seki

- Jadro z karbidovej ocele MC63

- Tvrdosť čepele približne 63 HRC

knife type Sujihiki
blade length (cm) 24
be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk