Nôž Zwilling MIYABI 7000 D Chutoh 16 cm, 34542-161
Nôž Zwilling MIYABI 7000 D Chutoh 16 cm, 34542-161
Japonský nôž Miyabi 7000 D Chutoh so 16 cm dlhou čepeľou zo špeciálnej ocele, ktorá vyniká extrémnou tvrdosťou, s rukoväťou z odolnej a pevnej micarty a leštenými oceľovými prvkami pre jedinečný vzhľad. viac
Kód produktu: 34542-161
Doprava a platba
€ 185,35 s DPH
Japonský nôž Miyabi 7000 D Chutoh so 16 cm dlhou čepeľou zo špeciálnej ocele, ktorá vyniká extrémnou tvrdosťou, s rukoväťou z odolnej a pevnej micarty a leštenými oceľovými prvkami pre jedinečný vzhľad. viac
Kód produktu: 34542-161
Doprava a platba
Príslušenstvo8
Mason Cash In The Forest rezacia a servírovacia doska, 2002.220
Opinel La Classique kuchynská doska na krájanie buk, 40 x 21 cm, 002323
Zwilling veľká kuchynská doska na krájanie buk 60 x 40 cm, 35118-100
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 35 x 25 cm, 30772-100
Mason Cash Dedičská doska na krájanie a servírovanie 30 x 22 cm, 2002.257
Mason Cash Dedičská doska na krájanie a servírovanie 38 x 29 cm, 2002.256
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 42 x 31 cm, 30772-400
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 25 x 18,5 cm, 30772-300
Nôž Zwilling Miyabi 7000 D Chutoh, 16 cm
Japonské nože Miyabi 7000 D vás pozývajú na objavovanie tradičného ázijského umenia výroby nožov. Krása a ostrosť spájajú každý kuchynský nôž zo série Miyabi 7000 D vrátane noža Chutoh.s dĺžkou čepele 16 cm, ktorý je ideálnym spoločníkom na krájanie a porciovanie mäsa a rýb.
Symetrická čepeľ je naostrená tradičnou ručnou technikou Honbazuke. Ide o trojstupňový proces brúsenia, ostrenia a leštenia po celej dĺžke čepele, ktorý zaručuje mimoriadne ostrú čepeľ typu katana.
Jadro týchto nožov je vyrobené z jemnej karbidovej ocele. Toto jadro je obalené 65 vrstvami ocele, ktoré vytvárajú jedinečný damascénsky dizajn. Špeciálna japonská oceľ CMV60 obohatená o kobalt, molybdén a vanád pre zvýšenie tvrdosti a odolnosti čepele. Vysoký obsah uhlíka dodáva nožu extrémnu tvrdosť - približne 61 stupňov podľa Rockwella, pre neprekonateľnú a dlhotrvajúcu ostrosť.
Ergonomická rukoväť je vyrobená z odolnej a húževnatej micarty - vrstvená zmes živice a ľanových vlákien je nenáročná na údržbu. Kombinácia micarty s textúrou dreva a prvkov z leštenej nehrdzavejúcej ocele je skutočne jedinečná. Rukoväť je vybavená jedinečným logom Miyabi na kovovej základni.
- Čepeľ kalená špeciálnou technológiou CRYODUR® pri teplote -196 ºC pre dlhotrvajúce ostrie
- Extrémne ostrá čepeľ so schopnosťou držať ostrie
- Ergonomická rukoväť zo syntetickej micarty (ľanové vlákna vystužené živicou) doplnená prvkami z leštenej nehrdzavejúcej ocele
- Unikátny trojstupňový proces ručného ostrenia Honbazuke
- Ručná výroba v japonskom meste Seki
- Jadro z karbidovej ocele CMV60
- Tvrdosť čepele približne 61 HRC