Nôž Zwilling MIYABI 7000 D Gyutoh 24 cm, 34543-241
Nôž Zwilling MIYABI 7000 D Gyutoh 24 cm, 34543-241
Japonský nôž Miyabi 7000 D Gyutoh s 24 cm dlhou čepeľou zo špeciálnej ocele, ktorá vyniká extrémnou tvrdosťou, s rukoväťou z odolnej a pevnej micarty a leštenými oceľovými prvkami pre jedinečný vzhľad. viac
Kód produktu: 34543-241
Doprava a platba
€ 360,54 s DPH
Japonský nôž Miyabi 7000 D Gyutoh s 24 cm dlhou čepeľou zo špeciálnej ocele, ktorá vyniká extrémnou tvrdosťou, s rukoväťou z odolnej a pevnej micarty a leštenými oceľovými prvkami pre jedinečný vzhľad. viac
Kód produktu: 34543-241
Doprava a platba
Príslušenstvo9
Opinel La Classique kuchynská doska na krájanie buk, 40 x 21 cm, 002323
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 35 x 25 cm, 30772-100
Kuchynská doska na krájanie Zwilling MIYABI cyprus 35 x 20 cm, 34535-200
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 42 x 31 cm, 30772-400
Mason Cash In The Forest servírovacia doska s motívom jeleňa, 2002.219
Opinel La Petite kuchynská doska na krájanie buk, 26,5 x 15 cm, 002322
Opinel La Grande kuchynská doska na krájanie buk, 47 x 27,5 cm, 002372
Mason Cash Dedičská doska na krájanie a servírovanie 38 x 29 cm, 2002.256
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 25 x 18,5 cm, 30772-300
Nôž Zwilling Miyabi 7000 D Gyutoh, 24 cm
Japonské nože Miyabi 7000 D vás pozývajú na objavovanie tradičného ázijského umenia výroby nožov. Krása a ostrosť spájajú každý kuchynský nôž zo série Miyabi 7000 D vrátane noža Gyutoh s dĺžkou čepele 24 cm.
NôžGyutoh sa v Japonsku považuje za krájací nôž, pretože sa používa najmä na krájanie mäsa na jemné plátky. Zaoblený tvar čepele znamená, že sa dá krájať švihovým pohybom. V Európe sa nôž Gyutoh zvyčajne používa ako veľmi ostrý univerzálny kuchynský nôž, ktorým možno krájať plátky mäsa a zeleniny.
Symetrická čepeľ sa brúsi tradičnou ručnou technikou Honbazuke. Ide o trojstupňový proces brúsenia, ostrenia a leštenia po celej dĺžke čepele, ktorý zabezpečuje mimoriadne ostrú čepeľ typu katana.
Jadro týchto nožov je vyrobené z jemnej karbidovej ocele. Toto jadro je obalené 65 vrstvami ocele, ktoré vytvárajú jedinečný damascénsky dizajn. Špeciálna japonská oceľ CMV60 obohatená o kobalt, molybdén a vanád pre zvýšenie tvrdosti a odolnosti čepele. Vysoký obsah uhlíka dodáva nožu extrémnu tvrdosť - približne 61 stupňov podľa Rockwella, pre neprekonateľnú a dlhotrvajúcu ostrosť.
Ergonomická rukoväť je vyrobená z odolnej a húževnatej micarty - vrstvená zmes živice a ľanových vlákien je nenáročná na údržbu. Kombinácia micarty s textúrou dreva a prvkov z leštenej nehrdzavejúcej ocele je skutočne jedinečná. Rukoväť je vybavená jedinečným logom Miyabi na kovovej základni.
- Čepeľ kalená špeciálnou technológiou CRYODUR® pri teplote -196 ºC pre dlhotrvajúce ostrie
- Extrémne ostrá čepeľ so schopnosťou držať ostrie
- Ergonomická rukoväť zo syntetickej micarty (ľanové vlákna vystužené živicou) s prvkami z leštenej nehrdzavejúcej ocele
- Unikátny trojstupňový proces ručného ostrenia Honbazuke
- Ručná výroba v japonskom meste Seki
- Jadro z karbidovej ocele CMV60
- Tvrdosť čepele približne 61 HRC