Nôž Zwilling MIYABI 7000 D Kudamono 9 cm, 34541-091
Nôž Zwilling MIYABI 7000 D Kudamono 9 cm, 34541-091
Japonský nôž Miyabi 7000 D Kudamono s 9 cm dlhou čepeľou zo špeciálnej ocele, ktorá vyniká extrémnou tvrdosťou, s rukoväťou z odolnej a pevnej micarty a leštenými oceľovými prvkami pre jedinečný vzhľad. viac
Kód produktu: 34541-091
Doprava a platba
€ 174,71 s DPH
Japonský nôž Miyabi 7000 D Kudamono s 9 cm dlhou čepeľou zo špeciálnej ocele, ktorá vyniká extrémnou tvrdosťou, s rukoväťou z odolnej a pevnej micarty a leštenými oceľovými prvkami pre jedinečný vzhľad. viac
Kód produktu: 34541-091
Doprava a platba
Príslušenstvo10
Kuchynská doska na krájanie Zwilling buk 35 x 25 cm, 35123-400
Opinel La Petite kuchynská doska na krájanie buk, 26,5 x 15 cm, 002322
Kuchynská doska na krájanie Zwilling MIYABI cyprus 35 x 20 cm, 34535-200
Mason Cash Dedičská doska na krájanie a servírovanie 38 x 29 cm, 2002.256
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 42 x 31 cm, 30772-400
Kuchynská doska na krájanie Zwilling MIYABI cyprus 40 x 25 cm, 34535-300
Opinel La Classique kuchynská doska na krájanie buk, 40 x 21 cm, 002323
Mason Cash In The Forest servírovacia doska s motívom jeleňa, 2002.219
Mason Cash In The Forest rezacia a servírovacia doska, 2002.220
Kuchynská doska na krájanie Zwilling orech 35 x 25 cm, 35123-100
Nôž Zwilling Miyabi 7000 D Kudamono, 9 cm
Japonské nože Miyabi 7000 D vás pozývajú na objavovanie tradičného ázijského umenia výroby nožov. Krása a ostrosť spájajú každý kuchynský nôž zo série Miyabi 7000 D vrátane noža Kudamono s dĺžkou čepele 9 cm. Nôž Kudamono je klasický nôž na ovocie. Je ideálny na lúpanie a krájanie ovocia a zeleniny alebo na zdobenie a vyrezávanie.
Symetrická čepeľ je naostrená tradičnou ručnou technikou Honbazuke. Ide o trojstupňový proces brúsenia, ostrenia a leštenia po celej dĺžke čepele, ktorý zaručuje mimoriadne ostrú čepeľ typu katana.
Jadro týchto nožov je vyrobené z jemnej karbidovej ocele. Toto jadro je obalené 65 vrstvami ocele, ktoré vytvárajú jedinečný damascénsky dizajn. Špeciálna japonská oceľ CMV60 obohatená o kobalt, molybdén a vanád pre zvýšenie tvrdosti a odolnosti čepele. Vysoký obsah uhlíka dodáva nožu extrémnu tvrdosť - približne 61 stupňov podľa Rockwella, pre neprekonateľnú a dlhotrvajúcu ostrosť.
Ergonomická rukoväť z odolnej a pevnej micarty - vrstvenej zmesi živice a ľanových vlákien - je nenáročná na údržbu. Kombinácia micarty s textúrou dreva a prvkov z leštenej nehrdzavejúcej ocele je skutočne jedinečná. Rukoväť je vybavená jedinečným logom Miyabi na kovovej základni.
- Čepeľ kalená špeciálnou technológiou CRYODUR® pri teplote -196 ºC pre dlhotrvajúce ostrie
- Extrémne ostrá čepeľ so schopnosťou držať ostrie
- Ergonomická rukoväť zo syntetickej micarty (ľanové vlákna vystužené živicou) doplnená prvkami z leštenej nehrdzavejúcej ocele
- Unikátny trojstupňový proces ručného ostrenia Honbazuke
- Ručná výroba v japonskom meste Seki
- Jadro z karbidovej ocele CMV60
- Tvrdosť čepele približne 61 HRC