Nôž Zwilling MIYABI 7000 D Santoku 18 cm, 34544-181
Nôž Zwilling MIYABI 7000 D Santoku 18 cm, 34544-181
Japonský nôž Miyabi 7000 D Santoku s 18 cm dlhou čepeľou zo špeciálnej ocele, ktorá vyniká extrémnou tvrdosťou, s rukoväťou z odolnej a pevnej micarty a leštenými oceľovými prvkami pre jedinečný vzhľad. viac
Kód produktu: 34544-181
Doprava a platba
€ 299,52 s DPH
Japonský nôž Miyabi 7000 D Santoku s 18 cm dlhou čepeľou zo špeciálnej ocele, ktorá vyniká extrémnou tvrdosťou, s rukoväťou z odolnej a pevnej micarty a leštenými oceľovými prvkami pre jedinečný vzhľad. viac
Kód produktu: 34544-181
Doprava a platba
Príslušenstvo8
Opinel La Classique kuchynská doska na krájanie buk, 40 x 21 cm, 002323
Mason Cash In The Forest servírovacia doska s motívom jeleňa, 2002.219
Zwilling veľká kuchynská doska na krájanie buk 60 x 40 cm, 35118-100
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 25 x 18,5 cm, 30772-300
Kuchynská doska na krájanie Zwilling orech 35 x 25 cm, 35123-100
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 42 x 31 cm, 30772-400
Mason Cash In The Forest rezacia a servírovacia doska, 2002.220
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 35 x 25 cm, 30772-100
Nôž Zwilling Miyabi 7000 D Santoku, 18 cm
Japonské nože Miyabi 7000 D vás pozývajú na objavovanie tradičného ázijského umenia výroby nožov. Krása a ostrosť spájajú každý kuchynský nôž zo série Miyabi 7000 D vrátane noža Santoku s dĺžkou čepele 18 cm.
Názov Santoku možno preložiť ako"nôž troch cností", práve preto, že je určený predovšetkým na krájanie mäsa, prípravu rýb a krájanie zeleniny. Nože Santoku sa vyznačujú dokonalou kombináciou krásy a ostrosti.
Symetrická čepeľ je naostrená tradičnou ručnou technikou Honbazuke. Ide o trojstupňový proces brúsenia, ostrenia a leštenia po celej dĺžke čepele, ktorý zaručuje mimoriadne ostrú čepeľ typu katana.
Jadro týchto nožov je vyrobené z jemnej karbidovej ocele. Toto jadro je obalené 65 vrstvami ocele, ktoré vytvárajú jedinečný damascénsky dizajn. Špeciálna japonská oceľ CMV60 obohatená o kobalt, molybdén a vanád pre zvýšenie tvrdosti a odolnosti čepele. Vysoký obsah uhlíka dodáva nožu extrémnu tvrdosť - približne 61 stupňov podľa Rockwella, pre neprekonateľnú a dlhotrvajúcu ostrosť.
Ergonomická rukoväť je vyrobená z odolnej a húževnatej micarty - vrstvená zmes živice a ľanových vlákien je nenáročná na údržbu. Kombinácia micarty s textúrou dreva a prvkov z leštenej nehrdzavejúcej ocele je skutočne jedinečná. Rukoväť je vybavená jedinečným logom Miyabi na kovovej základni.
- Čepeľ kalená špeciálnou technológiou CRYODUR® pri teplote -196 ºC pre dlhotrvajúce ostrie
- Extrémne ostrá čepeľ so schopnosťou držať ostrie
- Ergonomická rukoväť zo syntetickej micarty (ľanové vlákna vystužené živicou) s prvkami z leštenej nehrdzavejúcej ocele
- Unikátny trojstupňový proces ručného ostrenia Honbazuke
- Ručná výroba v japonskom meste Seki
- Jadro z karbidovej ocele CMV60
- Tvrdosť čepele približne 61 HRC