Steakový nôž Zwilling All Star 12 cm, 33769-124


Zwilling

Steakový nôž s mierne zahnutou, hrubou čepeľou na ľahké krájanie steakov a grilovaného mäsa. All Star Collection by Zwilling J.A. Henckels. viac

Kód produktu: 33769-124
Doprava a platba

€ 59,98 s DPH

Skladom - do 3 dní
Dostupnosť: 5 ks na sklade
Tovar je na sklade u dodávateľa. Odosielame k Vám obvykle počas 3 pracovných dní. Pre presnú informáciu nás kontaktujte.
ks
Zwilling

Steakový nôž s mierne zahnutou, hrubou čepeľou na ľahké krájanie steakov a grilovaného mäsa. All Star Collection by Zwilling J.A. Henckels. viac

Kód produktu: 33769-124
Doprava a platba

Steakový nôž Zwilling All Star, 12 cm

Steakový nôž - mierne zahnutá, robustná čepeľ zaručuje ľahké krájanie steakov, rezňov a grilovaného mäsa.

Séria nožov Zwilling All Star

Nová hviezda vo vašej kuchyni. Nože Zwilling All Star spájajú viac ako 290 rokov skúseností s výrobou nožov s najnovšími dizajnovými štandardmi. Nože sú k dispozícii v rôznych farbách, takže si môžete vybrať ten, ktorý je ideálny pre vás a vašu kuchyňu. Novo navrhnutá rukoväť noža je ergonomická - nôž vám tak vždy pohodlne padne do ruky. Zaujímavým prvkom je aplikácia loga v čiernej farbe na rukoväti noža, ktorá vytvára elegantný farebný akcent v kuchyni. Špeciálne pre nože a súpravy nožov Zwilling All Star boli vyvinuté obaly, ktoré sú 100 % bez obsahu plastu.

Sortiment nožov Zwilling All Star je vhodný pre každého, kto to s varením myslí vážne, či už ide o profesionála alebo laika. Čepele nožov sú tvarované čo najpresnejšie a najprecíznejšie, avšak pre maximálnu bezpečnosť pri používaní. Nože sú dokonale vyvážené a dobre padnú do ruky. Ergonomicky tvarovaná rukoväť z odolnej syntetiky dodáva nožom moderný vzhľad a zaručuje, že vám ani mokrý nôž nevyklouzne z ruky.

Špeciálna zmes najkvalitnejšej nemeckej ocele s optimálnym pomerom chrómu a uhlíka zaručuje tie najlepšie vlastnosti. Nože sú kalené zdokonalenou technológiou Friodur - ktorá spočíva v kalení zmrazením, nože sa stávajú tvrdšie, trvanlivejšie, odolnejšie voči korózii a dlhšie si zachovávajú svoju maximálnu ostrosť. Nože sú vykované z jedného kusu ocele pomocou technológie Sigmaforge s absolútne bezchybnou geometriou.

- Špeciálna zmes nehrdzavejúcej ocele

- Sigmaforge® - nôž vykovaný z jedného kusu ocele (bez zvarov a spojov)

- Friodur® - dlhotrvajúca ostrosť, ktorá sa ľahko obnovuje

- ergonomická rukoväť z odolnej syntetiky

- laserom kontrolovaná čepeľ v tvare písmena V pre vynikajúcu a dlhotrvajúcu ostrosť

- tvrdosť približne 57 HRC na Rockwellovej stupnici

- aplikácia čierneho loga Premium

- Puzdro noža neobsahuje 100 % plastu

- odporúča sa ručné umývanie

 

Technológia a výroba

Špeciálna zmes najkvalitnejšej nemeckej ocele vyrábanej exkluzívne pre spoločnosť Zwilling s optimálnym pomerom chrómu a uhlíka zaručuje tie najlepšie vlastnosti. V kombinácii so sofistikovanými výrobnými technológiami tak vznikajú nože, ktoré sú robustné, mimoriadne odolné, pružné, odolné voči korózii s dlhotrvajúcou ostrosťou.

Nože sú vykované z jedného kusu ocele pomocou patentovanej technológie SIGMAFORGE®, ktorá ešte viacnože sú pevnejšie a čepele sú odolnejšie voči otupeniu. Špeciálny proces kalenia nožov patentovanou technológiou FRIODUR®, ktorý spočíva v kalení zmrazením. Kalením sa harmonizuje molekulárna štruktúra ocele, odstraňujú sa vnútorné pnutia, vytvára sa výnimočná pružnosť a zabraňuje sa lámaniu čepele.

Laserom kontrolovaná čepeľ v tvare písmena V zaručuje vynikajúcu a dlhotrvajúcu ostrosť. Bezchybná geometria a dokonalé vyváženie čepele zabezpečujú presné a bezpečné vedenie rezu, ktoré neunaví ruku ani pri dlhodobom používaní.
Ergonomicky tvarovaná rukoväť je vyrobená z kvalitného syntetického materiálu, ktorý je odolný odolný voči nárazom a poškriabaniu a zostáva stabilný aj pri teplotných zmenách.

 

Údržba nožov Zwilling

Umývanie a čistenie

Nože Zwilling All Star sa odporúča umývať ručne. Ručné umývanie je k nožom šetrnejšie. Nože umývajte vlažnou vodou a jemným umývacím prostriedkom mäkkou stranou špongie.

Krájacia podložka

Odporúčame používať pružnú podložku na krájanie (dosku na krájanie) - drevenú, silikónovú alebo plastovú. Príliš tvrdé materiály, ako je sklo, žula alebo keramika, môžu za určitých okolností poškodiť ostrie a reznú hranu.

Ostrenie / brúsenie

Skôr či neskôr aj ten najlepší nôž stratí svoju pôvodnú ostrosť a je potrebné ho nabrúsiť. A pretože tupý nôž je nebezpečnejší ako ostrý, odporúčame vám, aby ste nože pravidelne brúsili. Ak sa na noži objaví "zub" alebo deformácia, odporúčame, aby ste ho čo najskôr odovzdali do rúk odborníka.
Na ostrenie odporúčame používať originálne brúsky, brúsne kamene a brúsne kamene Zwilling.

Bezpečné skladovanie

Nože skladujte na bezpečnom mieste (mimo dosahu detí) a vždy dbajte na to, aby rukoväť, nie čepeľ, smerovala k vám. Nože by sa počas skladovania nemali navzájom dotýkať.
V drevenom bloku na nože alebo na magnetickej lište skladujte vždy len očistené a vysušené nože.

Správny nôž

Vždy používajte správny nôž - veľkosť a štruktúra spracovávaných surovín (mäso, zelenina, ryby, pečivo) sa výrazne líši, preto používajte špecifické techniky krájania, a teda aj špecifický nôž pre každú surovinu.

knife type steak
blade length (cm) 12
be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk