Súprava 3 nožov Zwilling Twin Pollux, kuchársky nôž, nôž na krájanie a špíz, 30763-000


Zwilling

Sada troch nožov z kolekcie Twin Pollux od spoločnosti Zwilling obsahuje kuchársky nôž, nôž na krájanie a špíz. Všetky s klasickou nitovanou plnou špičkou a dokonale vyváženou čepeľou. viac

Kód produktu: 30763-000
Doprava a platba

€ 124,92 s DPH

Skladom - do 3 dní
Dostupnosť: 5 ks na sklade
Tovar je na sklade u dodávateľa. Odosielame k Vám obvykle počas 3 pracovných dní. Pre presnú informáciu nás kontaktujte.
ks
Zwilling

Sada troch nožov z kolekcie Twin Pollux od spoločnosti Zwilling obsahuje kuchársky nôž, nôž na krájanie a špíz. Všetky s klasickou nitovanou plnou špičkou a dokonale vyváženou čepeľou. viac

Kód produktu: 30763-000
Doprava a platba

Súprava 3 nožov Zwilling Twin Pollux, kuchársky nôž 20 cm, nôž na krájanie 16 cm a nôž na špíz 10 cm

Nôž na okrajovanie - malý, ľahký a absolútne univerzálny nôž so štíhlou čepeľou zahnutou od stredu. Vhodný na širokú škálu kuchynských úloh od krájania cez čistenie až po špízovanie mäsa. Dĺžka čepele 10 cm.

Kuchársky nôž - Nepostrádateľný pomocník na širokú škálu úloh. Ideálny na prípravu rýb, mäsa, hydiny a vegetariánskych receptov. Uľahčuje krájanie a rezanie nespočetného množstva rôznych ingrediencií. Vďaka dlhej čepeli je ideálny na spracovanie väčších surovín - krájanie veľkých kusov mäsa na malé kúsky alebo sekanie zeleniny. Dĺžka čepele 20 cm.

Nôž na krájanie - nôž na jednoduché a presné krájanie tenkých plátkov rôznych druhov mäsa (salámy, pečienky). Dĺžka čepele 16 cm.

Séria nožov Pollux

Kolekcia nožov Twin Pollux je ideálnym úvodom do sveta nožov Zwilling J.A. Henckels. Sú ideálnou voľbou pre všetkých kuchárov - profesionálov aj hobby nadšencov. Osvedčená nemecká oceľ najvyššej kvality v tradičnom a osvedčenom dizajne noža s plným ostrím s 3 robustnými nitmi. Nože sú vykované z jedného kusu ocele bez zvarov a spojov. Sú dokonale vyvážené a práca s nimi je nielen jednoduchá, ale aj bezpečná. Ergonomicky tvarovaná rukoväť z odolnej syntetiky dodáva nožom moderný vzhľad a zaručuje, že vám ani mokrý nôž nevyklzne z ruky.

- Špeciálna zmes nehrdzavejúcej ocele

- Sigmaforge® - nôž vykovaný z jedného kusu ocele (bez zvarov a spojov)

- Friodur® - dlhotrvajúca ostrosť, ktorá sa ľahko obnovuje

- ručné ostrenie a leštenie, laserová kontrola

- protišmyková ergonomická rukoväť z odolnej syntetiky s 3 nitmi

- tvrdosť približne 57 HRC na Rockwellovej stupnici

- možno umývať v umývačke riadu, odporúča sa ručné umývanie

Technológia a výroba

Špeciálna zmes najkvalitnejšej nemeckej ocele, vyrobená exkluzívne pre spoločnosť Zwilling, s optimálnymOptimálny pomer chrómu a uhlíka zaručuje tie najlepšie vlastnosti s tvrdosťou približne 57 HRC na Rockwellovej stupnici. V kombinácii so sofistikovanými výrobnými technológiami sú výsledkom nože, ktoré sú robustné, mimoriadne odolné, pružné, odolné voči korózii s dlhotrvajúcou ostrosťou.
Nože sú vykované z jedného kusu ocele pomocou patentovanej technológie SIGMAFORGE®, ktorá ešte viacnože sú pevnejšie a čepele sú odolnejšie voči otupeniu. Špeciálny proces kalenia nožov patentovanou technológiou FRIODUR®, ktorý spočíva v kalení zmrazením. Kalením sa harmonizuje molekulárna štruktúra ocele, odstraňujú sa vnútorné pnutia, vytvára sa výnimočná pružnosť a zabraňuje sa lámaniu čepele.
Zúžený profil čepele a laserom kontrolované ostrie v tvare písmena "V " zabezpečujú vynikajúcu a dlhotrvajúcu ostrosť. Bezchybná geometria a dokonalé vyváženie čepele zaručujú presné a bezpečné vedenie rezu, ktoré neunaví ruku ani pri dlhodobom používaní.
Ergonomicky tvarovaná rukoväť je vyrobená z kvalitného syntetického materiálu, ktorý je odolný odolný voči nárazom a poškriabaniu a zostáva stabilný aj pri teplotných zmenách. Rukoväť je pevne spojená s plným hrotom pomocou 3 robustných nitov, čo predstavuje kvalitné bezšvové spojenie rukoväte s čepeľou zaručuje pohodlné používanie a dokonalú hygienu (na rukoväti neostávajú zvyšky potravín).

Údržba nožov Zwilling

Umývanie a čistenie

Vďaka špeciálnemu zloženiu vysokokvalitnej ocele možno nože Zwilling umývať v umývačke riadu, nože by sa však nemalinemali vystavovať teplotám nad 55 °C a nemali by sa dotýkať iných predmetov (hrncov, príborov, iných nožov).Umývacie prostriedky v umývačkách riadu často obsahujú agresívne chemikálie, ktoré môžu poškodiť povrch ocele a rukovätí a môžu skrátiť životnosť nožov a čas, počas ktorého si zachovajú vysokú ostrosť. Ručné umývanie je k nožom šetrnejšie, a preto sa odporúča. Nože umývajte vlažnou vodou a jemným umývacím prostriedkom mäkkou stranou špongie.

Podložka na krájanie

Odporúčame používať pružnú podložku na krájanie (dosku na krájanie) - drevenú, silikónovú alebo plastovú. Príliš tvrdé materiály, ako je sklo, žula alebo keramika, môžu za určitých okolností poškodiť ostrie a reznú hranu.

Ostrenie / brúsenie

Skôr či neskôr aj ten najlepší nôž stratí svoju pôvodnú ostrosť a je potrebné ho nabrúsiť. A pretože tupý nôž je nebezpečnejší ako ostrý, odporúčame vám, aby ste nože pravidelne brúsili. Ak sa na noži objaví "zub" alebo deformácia, odporúčame, aby ste ho čo najskôr odovzdali do rúk odborníka.
Na ostrenie odporúčame používať originálne brúsky, brúsne kamene a brúsne kamene Zwilling.

Bezpečné skladovanie

Nože skladujte na bezpečnom mieste (mimo dosahu detí) a vždy dbajte na to, aby rukoväť, nie čepeľ, smerovala k vám. Nože by sa počas skladovania nemali navzájom dotýkať.
V drevenom bloku na nože alebo na magnetickej lište skladujte vždy len očistené a vysušené nože.

Správny nôž

Vždy používajte správny nôž - veľkosť a štruktúra surovín, ktoré spracovávate (mäso, zelenina, ryby, pečivo), sa výrazne líši, preto používajte špecifické techniky krájania, a teda aj špecifický nôž pre každú surovinu.

knife type set of knives
be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk