Súprava nožov Zwilling Five Star PALL 3 ks


Zwilling

Sada 3 nožov z kolekcie Five Star od Zwilling J.A Henckels. Získajte 3 najzákladnejšie typy nožov, ktoré by mal mať každý kuchár vždy po ruke. Kuchársky nôž 20 cm, krájací nôž 16 cm a špíz s čepeľou 10 cm. viac

Kód produktu: 30140-700
Doprava a platba

Štandardná cena € 163,01. Ušetríte 28% (€ 45,39) € 117,62 s DPH

Skladom - do 3 dní
Dostupnosť: 5 ks na sklade
Tovar je na sklade u dodávateľa. Odosielame k Vám obvykle počas 3 pracovných dní. Pre presnú informáciu nás kontaktujte.
ks
Zwilling

Sada 3 nožov z kolekcie Five Star od Zwilling J.A Henckels. Získajte 3 najzákladnejšie typy nožov, ktoré by mal mať každý kuchár vždy po ruke. Kuchársky nôž 20 cm, krájací nôž 16 cm a špíz s čepeľou 10 cm. viac

Kód produktu: 30140-700
Doprava a platba

Zwilling Five Star sada 3 nožov

Sada 3 základných nožov z kolekcie Zwilling Five Star, s ktorými v kuchyni urobíte prakticky čokoľvek. Kuchársky n ôž s dĺžkou čepele 20 cm, krájací nôž s dĺžkou čepele 16 cm a špíz s dĺžkou čepele 10 cm.
Prémiová kolekcia nožov Zwilling Five Star bola vytvorená s prispením profesionálnych kuchárov. Výsledkom sú nože s vynikajúcim ostrím a ergonomicky tvarovanou rukoväťou, ktorá dokonale padne do ruky.

  • Kuchársky nôž s dĺžkou čepele 20 cm - nepostrádateľný univerzálny nôž na širokú škálu úloh. Ideálny na prípravu rýb, mäsa, hydiny a vegetariánskych receptov. Uľahčuje krájanie a rezanie nespočetného množstva rôznych ingrediencií. Vďaka dlhej čepeli je ideálny na spracovanie väčších surovín - krájanie veľkých kusov mäsa na malé kúsky alebo sekanie zeleniny.Široká a robustná čepeľ s jemným ostrím umožňuje rovnomerné rozloženie sily a účinnú kontrolu nad rezom.
  • Nôž na krájanie, dĺžka čepele 16 cm - nôž na jednoduché a presné krájanie tenkých plátkov rôznych druhov mäsa (salámy, pečienky).
  • Špikovací nôž, dĺžka čepele 10 cm - Nôž zahnutý od stredu je univerzálnym nástrojom. Je užitočný na čistenie, krájanie, špízovanie a zdobenie studených mís.

Kolekcia nožov Zwilling Five Star

  • Špeciálna zmes nehrdzavejúcej ocele vyrobená exkluzívne pre spoločnosť Zwilling J.A. Henckels
  • Sigmaforge® - nôž vykovaný z jedného kusu ocele (bez zvarov a spojov)
  • Friodur® - mrazom tvrdený pre dlhotrvajúcu ostrosť, ktorá sa ľahko obnovuje
  • ručné ostrenie a leštenie, laserová kontrola
  • neabrazívna ergonomická rukoväť z odolnej syntetiky
  • záštita - chráni prsty a nôž je dokonale vyvážený
  • tvrdosť približne 57 HRC na Rockwellovej stupnici
  • Doživotná záruka na výrobné chyby čepele
  • Možno umývať v umývačke riadu, odporúča sa ručné umývanie

Špeciálna zmes najkvalitnejšej nemeckej ocele, vyrobená exkluzívne pre spoločnosť Zwilling, s optimálnymOptimálny pomer chrómu a uhlíka zaručuje tie najlepšie vlastnosti s tvrdosťou približne 57 HRC na Rockwellovej stupnici. V kombinácii so sofistikovanými výrobnými technológiami tak vznikajú nože, ktoré sú robustné, mimoriadne odolné, pružné, odolné voči korózii a majú dlhotrvajúcu ostrosť.
Nože sú vykované z jedného kusu ocele pomocou patentovanej technológie SIGMAFORGE®, ktorá ešte viac zvyšuje vynikajúce vlastnosti kvalitnej ocele - nože sú pevnejšie a čepele odolnejšie voči otupeniu. Špeciálny proces kalenia nožov pomocou patentovanej technológie FRIODUR®, ktorý spočíva v mrazovom kalení. Kalením sa harmonizuje molekulárna štruktúra ocele, odstraňujú sa vnútorné pnutia, vytvára sa výnimočná pružnosť a zabraňuje sa lámaniu čepele.
Zúžený profil čepele a laserom kontrolované ostrie v tvare písmena "V " zabezpečujú vynikajúcu a dlhotrvajúcu ostrosť. Bezchybná geometria a dokonalé vyváženie čepele zaisťujú presné a bezpečné vedenie rezu, ktoré neunavuje ruku ani pri dlhodobom používaní.
Záštita (zosilnená oceľová časť noža medzi čepeľou a rukoväťou) slúži nielen na účinnú ochranu prstov, ale poskytuje aj ochranu prstov a zároveň poskytuje pevnú oporu a vyvažuje celý nôž, aby bolo používanie nožov pohodlnejšie a predovšetkým bezpečnejšie. Jeho robustná konštrukcia stabilizuje prenos sily z čepele na rukoväť, čím zabraňuje ohýbaniu noža.
Ergonomicky tvarovaná rukoväť je vyrobená z kvalitného syntetického materiálu, ktorý je odolný odolný voči nárazom a poškriabaniu a zostáva stabilný aj pri teplotných zmenách. Kvalitné, bezšvové spojenie rukoväte s čepeľou zaručuje pohodlné používanie a dokonalú hygienu (nelepia sa na ňu zvyšky potravín).

Údržba nožov Zwilling

Umývanie a čistenie

Vďaka špeciálnemu zloženiu vysokokvalitnej ocele možno nože Zwilling umývať v umývačke riadu, nože by sa však nemalivystavovať teplotám nad 55 °C a nemali by sa dotýkať žiadnych iných predmetov (hrncov, príborov, iných nožov).Umývacie prostriedky v umývačkách riadu často obsahujú agresívne chemikálie, ktoré môžu poškodiť povrch ocele a rukovätí a môžu skrátiť životnosť nožov a čas, počas ktorého si zachovajú vysokú ostrosť. Ručné umývanie je k nožom šetrnejšie, a preto sa odporúča. Nože umývajte vlažnou vodou a jemným čistiacim prostriedkom mäkkou stranou špongie.

Podložka na krájanie

Odporúčame používať pružnú podložku na krájanie (dosku na krájanie) - drevenú, silikónovú alebo plastovú. Príliš tvrdé materiály, ako je sklo, žula alebo keramika, môžu za určitých okolností poškodiť ostrie a reznú hranu.

Ostrenie / brúsenie

Skôr či neskôr aj ten najlepší nôž stratí svoju pôvodnú ostrosť a je potrebné ho nabrúsiť. A pretože tupý nôž je nebezpečnejší ako ostrý, odporúčame vám, aby ste nože pravidelne brúsili. Ak sa na noži objaví "zub" alebo deformácia, odporúčame, aby ste ho čo najskôr odovzdali do rúk odborníka.
Na ostrenie odporúčame používať originálne brúsky, brúsne kamene a brúsne kamene Zwilling.
Radi vám zabezpečíme naostrenie nožov priamo u výrobcu alebo vám odporučíme osvedčenú nožiarsku dielňu. Zamestnanci spoločnosti Potten & Pannen - Staněk vám kedykoľvek radi predvedú správny postup ostrenia nožov.

Bezpečné skladovanie

Nože skladujte na bezpečnom mieste (mimo dosahu detí) a vždy dbajte na to, aby rukoväť, nie čepeľ, smerovala k vám. Nože by sa počas skladovania nemali navzájom dotýkať.
V drevenom bloku na nože alebo na magnetickej lište skladujte vždy len vyčistené a vysušené nože.

Správny nôž

Vždy používajte správny nôž - veľkosť a štruktúra surovín, ktoré spracovávate (mäso, zelenina, ryby, pečivo), sa výrazne líši, preto používajte špecifické techniky krájania, a teda aj špecifický nôž pre každú surovinu.

be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk