Zwilling Kramer Euroline nôž na chlieb a pečivo 26 cm, 34896-261
Zwilling Kramer Euroline nôž na chlieb a pečivo 26 cm, 34896-261
Nôž s elegantne zakrivenou, vrúbkovanou, 26 cm dlhou čepeľou a ergonomickou rukoväťou zo série Zwilling Kramer Euroline si poradí s každým bochníkom chleba alebo jemnou bagetou. viac
Kód produktu: 34896-261
Doprava a platba
€ 461,99 s DPH
Nôž s elegantne zakrivenou, vrúbkovanou, 26 cm dlhou čepeľou a ergonomickou rukoväťou zo série Zwilling Kramer Euroline si poradí s každým bochníkom chleba alebo jemnou bagetou. viac
Kód produktu: 34896-261
Doprava a platba
Príslušenstvo10
Zwilling veľká kuchynská doska na krájanie buk 60 x 40 cm, 35118-100
Kuchynská doska na krájanie Zwilling MIYABI cyprus 40 x 25 cm, 34535-300
Mason Cash Dedičská doska na krájanie a servírovanie 38 x 29 cm, 2002.256
Mason Cash Dedičská doska na krájanie a servírovanie 30 x 22 cm, 2002.257
Opinel La Petite kuchynská doska na krájanie buk, 26,5 x 15 cm, 002322
Opinel La Classique kuchynská doska na krájanie buk, 40 x 21 cm, 002323
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 35 x 25 cm, 30772-100
Mason Cash In The Forest rezacia a servírovacia doska, 2002.220
Kuchynská doska na krájanie Zwilling dub 35 x 25 cm, 35123-200
Mason Cash In The Forest servírovacia doska s motívom jeleňa, 2002.219
Nôž na chlieb a pečivo Zwilling Kramer Euroline, 26 cm
Nôž na chlieb a pečivo - s elegantne zakrivenou, vrúbkovanou 26 cm dlhou čepeľou z nehrdzavejúcej ocele oceníte najmä krájanie mäkkého chleba s tvrdou kôrkou, do ktorého ide ako hodinky. Príprava občerstvenia z chrumkavých bagiet sa stane hračkou. Zúbkovaná čepeľ sa veľmi ľahko zaborí do chleba a vďaka ergonomickej rukoväti sa nôž veľmi ľahko drží a manipuluje.
Séria nožov Kramer Euroline
Kolekcia Kramer by Zwilling Euroline, vytvorená v spolupráci s majstrom nožiarskym Bobom Kramerom, zahŕňa nože z nehrdzavejúcej ocele Oceľové čepele vyrobené podľa jeho náročných štandardov s cieľom maximalizovať krivky, vyváženosť a úžitkové vlastnosti. Nože majú širšiu čepeľ, aby sa maximalizoval priestor na krájanie veľkých potravín. Krájané potraviny sa vďaka tejto pôsobivej širokej čepeli dajú ľahko prenášať.
Nože sú ručne opracované tradičným trojstupňovým procesom zručnými japonskými remeselníkmi. V kombinácii s mikrokarbidovou práškovou oceľou SG2 poskytujú čepele CRYODUR® tvrdené ľadom ostrosť ako skalpel, zostávajú dlhšie ostré a počas svojej životnosti vydržia viac ostrení. Úchvatnú kombináciu viacvrstvovej ocele zdobenej damascénskym vzorom dopĺňa ohromujúca rukoväť z odolnej viacvrstvovejsyntetického materiálu Micarta (obsahuje ľanové vlákna a živicu a svojou štruktúrou pripomína drevo) a charakteristickou mozaikou Boba Kramera.
- CRYODUR® - oceľ kalená špeciálnou technológiou pre vyššiu tvrdosť a odolnosť
- Čepeľ: 101 vrstiev špeciálnej ocele SG2, damascénsky dizajn
- Ergonomická rukoväť z odolného viacvrstvového syntetického materiálu Micarta na bezpečnú prácu bez únavy
- tvrdosť približne 63 HRC na Rockwellovej stupnici, výnimočné zachovanie ostria
-symetrická čepeľ naostrená tradičnou trojstupňovou technológiou Honbazuke
- Navrhnuté podľa náročných špecifikácií majstra nožiarskeho umenia Boba Kramera
- umývať len ručne
Údržba nožov Zwilling
Umývanie a čistenie
Nože umývajte ručne, vlažnou vodou a jemným čistiacim prostriedkom, mäkkou stranou špongie.
Krájacia podložka
Odporúčame používať pružnú podložku na krájanie (dosku na krájanie) - drevenú, silikónovú alebo plastovú. Príliš tvrdé materiály, ako je sklo, žula alebo keramika, môžu za určitých okolností poškodiť ostrie a reznú hranu.
Ostrenie / brúsenie
Skôr či neskôr aj ten najlepší nôž stratí svoju pôvodnú ostrosť a je potrebné ho nabrúsiť. A pretože tupý nôž je nebezpečnejší ako ostrý, odporúčame vám, aby ste nože pravidelne brúsili. Ak sa na noži objaví "zub" alebo deformácia, odporúčame, aby ste nôž čo najskôr zverili do rúk odborníka.
Na ostrenie odporúčame používať originálne brúsky, brúsne kamene a brúsne kamene Zwilling.
Bezpečné skladovanie
Nože skladujte na bezpečnom mieste (mimo dosahu detí) a vždy dbajte na to, aby rukoväť, nie čepeľ, smerovala k vám. Nože by sa počas skladovania nemali navzájom dotýkať.
V drevenom bloku na nože alebo na magnetickej lište skladujte vždy len očistené a vysušené nože.
Správny nôž
Vždy používajte správny nôž - veľkosť a štruktúra spracovávaných surovín (mäso, zelenina, ryby, pečivo) sa výrazne líši, preto používajte špecifické techniky krájania, a teda aj špecifický nôž pre každú surovinu.