Zwilling MIYABI 5000 FCD nôž na chlieb 24 cm, 34686-241


Zwilling

Japonský nôž na chlieb typu Miyabi 5000 FCD s 24 cm dlhou čepeľou zo špeciálnej ocele, ktorá je mimoriadne tvrdá, s rukoväťou z exotického dreva Pakka. Spojením nemeckých a japonských majstrov nožiarov vznikla jedinečná séria nožov Zwilling Miyabi. viac

Kód produktu: 34686-241
Doprava a platba

€ 261,92 s DPH

Skladom - do 3 dní
Dostupnosť: 5 ks na sklade
Tovar je na sklade u dodávateľa. Odosielame k Vám obvykle počas 3 pracovných dní. Pre presnú informáciu nás kontaktujte.
ks
Zwilling

Japonský nôž na chlieb typu Miyabi 5000 FCD s 24 cm dlhou čepeľou zo špeciálnej ocele, ktorá je mimoriadne tvrdá, s rukoväťou z exotického dreva Pakka. Spojením nemeckých a japonských majstrov nožiarov vznikla jedinečná séria nožov Zwilling Miyabi. viac

Kód produktu: 34686-241
Doprava a platba

Nôž na chlieb Zwilling Miyabi 5000 FCD, 24 cm

Japonské nože Miyabi 5000 FCD vás pozývajú na objavovanie tradičného umenia výroby nožov. Krása a ostrosť spájajú každý kuchynský nôž zo série Miyabi 5000 FCD vrátane noža na chlieb s dĺžkou čepele 24 cm.

Mimoriadne ostrá zúbkovaná čepeľ brúsená na oboch stranách noža. Ideálny spoločník na krájanie čerstvého a chrumkavého chleba.

Symetrická čepeľ je naostrená tradičnou technikou Honbazuke. Ide o trojstupňový proces brúsenia, ostrenia a leštenia po celej dĺžke čepele a zaručuje mimoriadne ostrú čepeľ.

Jadro týchto nožov tvorí jemná karbidová oceľ FC61, ktorá dodáva nožu extrémnu ostrosť, ktorú si zároveň dlho zachováva. Toto jadro je obalené 48 vrstvami ocele, ktoré vytvárajú jedinečný damascénsky dizajn.

Nože sú kalené pomocou zdokonalenej technológie Friodur® , ktorá spočíva v mrazovom kalení nožov, aby sa stali tvrdšie, trvanlivejšie, odolnejšie voči korózii a dlhšie si zachovávajú maximálnu ostrosť.

Ergonomická rukoväť z dreva Pakka sa veľmi pohodlne drží, a to nielen vďaka hladkým líniám , ale aj vďaka rovnomernému prechodu medzi čepeľou a rukoväťou.Mozaikový dekor na čepeli dodáva nožu osobitý nádych a štýlovo dopĺňa orientálny dekor noža. Rukoväť má samozrejme na spodnej strane jedinečné logo Miyabi.

 

- Friodur® - dlhotrvajúca ostrosť, ktorá sa ľahko obnovuje

- Mimoriadne ostrá čepeľ so schopnosťou udržať ostrie

- Ergonomická rukoväť z exotického dreva Pakka zdobená orientálnou mozaikou a kovovou pätkou

- Unikátny trojstupňový proces ručného ostrenia Honbazuke

- Jadro z karbidu ocele FC61

- Tvrdosť čepele približne 61 HRC

- Ručná výroba v japonskom meste Seki

knife type for bread
blade length (cm) 24
be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk