Zwilling MIYABI 5000 MCD nôž na chlieb 23 cm, 34376-231


Zwilling

Japonský nôž na chlieb z kolekcie Miyabi 5000 MCD s 23 cm dlhou čepeľou zo špeciálnej ocele s extrémnou tvrdosťou a rukoväťou z brezového dreva zdobenou mozaikou. Spojením nemeckých a japonských majstrov nožiarov vznikla jedinečná séria nožov Zwilling Miyabi. viac

Kód produktu: 34376-231
Doprava a platba

€ 511,69 s DPH

Skladom - do 3 dní
Dostupnosť: 5 ks na sklade
Tovar je na sklade u dodávateľa. Odosielame k Vám obvykle počas 3 pracovných dní. Pre presnú informáciu nás kontaktujte.
ks
Zwilling

Japonský nôž na chlieb z kolekcie Miyabi 5000 MCD s 23 cm dlhou čepeľou zo špeciálnej ocele s extrémnou tvrdosťou a rukoväťou z brezového dreva zdobenou mozaikou. Spojením nemeckých a japonských majstrov nožiarov vznikla jedinečná séria nožov Zwilling Miyabi. viac

Kód produktu: 34376-231
Doprava a platba

Nôž na chlieb Zwilling Miyabi 5000 MCD, 23 cm

Veľký dôraz na dokonalú estetiku hrá v japonskej kuchyni kľúčovú úlohu už od nepamäti. To, ako sa jedlo podáva, hrá rovnako dôležitú úlohu ako dokonalá chuť a vôňa. Aj v kuchyni sú japonskí kuchári rovnako nároční na estetiku svojich nožov ako na ich dokonalú funkčnosť - najmä na extrémnu a dlhotrvajúcu ostrosť. Japonský nôž na chlieb a pečivo s dĺžkou čepele 23 cm zo série Miyabi 5000 MCD poskytuje náročném profesionálom a ambicióznym amatérskym kuchárom dokonalú kombináciu funkčnosti, perfektnej ergonómie a jedinečného dizajnu.

Chrumkavý chlieb, chrumkavé rožky alebo čerstvo opečené bagety. A tiež na pečenie mäsa alebo krájanie tekvice. S univerzálnym nožom na chlieb Miyabi nakrájate všetko rovnomerne a jednoducho.

Symetrická čepeľ je naostrená tradičnou ručnou technikou Honbazuke. Ide o trojstupňový proces brúsenia, ostrenia a leštenia po celej dĺžke čepele a zaručuje mimoriadne ostrú čepeľ typu katana.

Jadro týchto nožov tvorí vysokokvalitná karbidová oceľ. Toto jadro je opláštené 100 vrstvami ocele dvoch rôznych stupňov tvrdosti, ktoré vytvárajú jedinečný damascénsky dizajn.Špeciálna japonská oceľ MC63 je obohatená o kobalt, molybdén a vanád pre zvýšenie tvrdosti a odolnosti čepele. Vysoký obsah uhlíka dodáva nožu extrémnu tvrdosť - približne 63 Rockwellových stupňov, pre neprekonateľnú a dlhotrvajúcu ostrosť.

Ergonomická rukoväť v tradičnom tvare "D" z bieleho brezového dreva dodáva každému nožu punc jedinečnosti. Teplo vyžarujúce z prírodného brezového dreva dokonale kontrastuje s oceľovou čepeľou. Mozaikové zdobenie na čepeli dodáva nožu osobitý nádych a štýlovo dopĺňa orientálny dojem z noža. Rukoväť má na kovovej základni jedinečné logo Miyabi.

 

- Čepeľ je kalená špeciálnou technológiou CRYODUR® pri teplote -196 ºC pre dlhotrvajúce ostrie

- Extrémne ostrá čepeľ so schopnosťou držať ostrie

- Ergonomická rukoväť v tvare písmena "D" z brezového dreva zdobená orientálnou mozaikou a kovovou pätkou

- Ručná výroba v japonskom meste Seki

- Jadro z karbidu ocele MC63

- Tvrdosť čepele približne 63 HRC

knife type for bread
blade length (cm) 23
be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk