Zwilling MIYABI 6000 MCT nôž na chlieb 23 cm, 34076-231


Zwilling

Japonský nôž na chlieb z kolekcie Miyabi 6000 MCT s kovanou čepeľou dlhou 23 cm vyrobenou zo špeciálnej ocele, ktorá je mimoriadne tvrdá. Rukoväť z exotického dreva Pakka zdobená mozaikou. viac

Kód produktu: 34076-231
Doprava a platba

€ 292,60 s DPH

Skladom - do 3 dní
Dostupnosť: 5 ks na sklade
Tovar je na sklade u dodávateľa. Odosielame k Vám obvykle počas 3 pracovných dní. Pre presnú informáciu nás kontaktujte.
ks
Zwilling

Japonský nôž na chlieb z kolekcie Miyabi 6000 MCT s kovanou čepeľou dlhou 23 cm vyrobenou zo špeciálnej ocele, ktorá je mimoriadne tvrdá. Rukoväť z exotického dreva Pakka zdobená mozaikou. viac

Kód produktu: 34076-231
Doprava a platba

Nôž na chlieb Zwilling Miyabi 6000 MCT 23 cm

Estetika a funkčnosť idú ruka v ruke s dokonalým dizajnom. Nože radu Miyabi 6000 MCT majú neprekonateľný vzhľad a ich prvotriedne funkčné vlastnosti zaujmú profesionálov aj amatérskych kuchárov. Jedným z dôvodov je dokonalá súhra rukoväte z exotického dreva a čepele, ktoré sa navzájom dokonale dopĺňajú a vytvárajú harmonický celok. Povrchová úprava čepele špeciálnou technikou Tsuchime metal-weaving podčiarkuje elegantný orientálny vzhľad.

Mimoriadne ostrá zúbkovaná čepeľ brúsená na oboch stranách noža. Ideálny spoločník na krájanie čerstvého a chrumkavého pečiva.

Symetrická čepeľ je nabrúsená tradičnou ručnou technikou Honbazuke. Tá zahŕňa trojstupňový proces brúsenia, ostrenia a leštenia po celej dĺžke čepele, čím sa zabezpečí mimoriadne ostrá čepeľ typu katana.

Jadro týchto nožov je vyrobené z vysokokvalitnej mikrokarbidovej ocele a je opláštené 2 vrstvami dvoch druhov ocele s rôznou tvrdosťou. Špeciálna japonská oceľ MC63 je obohatená o kobalt, molybdén a vanád pre vyššiu tvrdosť a odolnosť čepele. Vysoký obsah uhlíka v kombinácii so špeciálnou technológiou mrazuvzdorného kalenia CRYODUR® dodáva nožu extrémnu tvrdosť približne 63 Rockwellových stupňov pre bezkonkurenčnú a dlhotrvajúcu ostrosť. Technika zapečenia kovu nazývaná Tsuchime vytvára vizuálne ohromujúci a sofistikovaný vzhľad štruktúrovaného povrchu.

Ergonomická rukoväť v tradičnom tvare "D" z exotického dreva Pakka sa veľmi pohodlne drží nielen pri práci, ale aj priHladké línie, ale aj dokonale plynulý prechod medzi čepeľou a rukoväťou dodávajú každému nožu sofistikovaný vzhľad. Dokonale vyvažuje nôž a umožňuje bezpečné a pohodlné používanie bez únavy ruky. Mozaikové zdobenie na čepeli dodáva nožu punc výnimočnosti a štýlovo dopĺňa orientálne ladenie noža. Rukoväť má na kovovej základni jedinečné logo Miyabi.

 

- Čepeľ je kalená špeciálnou technológiou CRYODUR® pri teplote -196 ºC pre dlhotrvajúce ostrie

- Extrémne ostrá čepeľ so schopnosťou držať ostrie

- Ergonomická rukoväť v tvare písmena "D" z exotického dreva Pakka zdobená orientálnou mozaikou a kovovou pätkou

- Unikátny trojstupňový proces ručného ostrenia Honbazuke

- Ručná výroba v japonskom meste Seki

- Jadro z karbidovej ocele MC63

- Tvrdosť čepele približne 63 HRC

knife type for bread
blade length (cm) 23
be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk