Zwilling Teraz S sada steakových nožov 4 ks, 54549-004


Zwilling

Sada 4 steakových nožov Zwilling s klasickou syntetickou rukoväťou. viac

Kód produktu: 54549-004
Doprava a platba

€ 75,34 s DPH

Skladom - do 3 dní
Dostupnosť: 5 ks na sklade
Tovar je na sklade u dodávateľa. Odosielame k Vám obvykle počas 3 pracovných dní. Pre presnú informáciu nás kontaktujte.
ks
Zwilling

Sada 4 steakových nožov Zwilling s klasickou syntetickou rukoväťou. viac

Kód produktu: 54549-004
Doprava a platba

Zwilling Now S sada steakových nožov 4 ks, čierna, 12 cm

Steakový nôž - mierne zahnutá, robustná čepeľ zaručuje ľahké krájanie steakov, rezňov a grilovaného mäsa. Táto súprava steakových nožov zo série Now S pozostáva zo štyroch nožov.

Séria nožov Now S

Kolekcia nožov Now S je ideálnou voľbou pre všetkých kuchárov. Osvedčená nemecká oceľ najvyššej kvality v tradičnom a osvedčenom dizajne nožov. Dokonalé spojenie jednotlivých častí zabraňuje zachytávaniu usadenín a baktérií, takže nože spĺňajú prísne hygienické normy. Nože sú vykované z jedného kusu ocele bez zvarov a spojov. Sú dokonale vyvážené a práca s nimi je nielen jednoduchá, ale aj bezpečná. Ergonomicky tvarovaná rukoväť z odolnej syntetiky dodáva nožom moderný vzhľad a zaručuje, že vám ani mokrý nôž nevyklouzne z ruky.Nože Zwilling Now S inšpirujú svojím farebným konceptom tón v tóne - sú navrhnuté v Miláne a vyrobené v Solingene.

- Špeciálna zmes nehrdzavejúcej ocele

- Sigmaforge® - nôž vykovaný z jedného kusu ocele (bez zvarov a spojov)

- Friodur® - dlhotrvajúca ostrosť, ktorá sa ľahko obnovuje

- ergonomická bezšvová rukoväť z odolnej syntetiky

- laserom kontrolovaná čepeľ v tvare písmena V pre vynikajúcu a dlhotrvajúcu ostrosť

- tvrdosť približne 57 HRC na Rockwellovej stupnici

- Možno umývať v umývačke riadu, odporúča sa ručné umývanie

 

Technológia a výroba

Špeciálna zmes najkvalitnejšej nemeckej ocele vyrábanej exkluzívne pre spoločnosť Zwilling s optimálnym pomerom chrómu a uhlíka zaručuje tie najlepšie vlastnosti. V kombinácii so sofistikovanými výrobnými technológiami tak vznikajú nože, ktoré sú robustné, mimoriadne odolné, pružné, odolné voči korózii s dlhotrvajúcou ostrosťou.

Nože sú vykované z jedného kusu ocele pomocou patentovanej technológie SIGMAFORGE®, ktorá ešte viacnože sú pevnejšie a čepele sú odolnejšie voči otupeniu. Špeciálny proces kalenia nožov patentovanou technológiou FRIODUR®, ktorý spočíva v kalení zmrazením. Kalením sa harmonizuje molekulárna štruktúra ocele, odstraňujú sa vnútorné pnutia, vytvára sa výnimočná pružnosť a zabraňuje sa lámaniu čepele.

Laserom kontrolovaná čepeľ v tvare písmena V zaručuje vynikajúcu a dlhotrvajúcu ostrosť. Bezchybná geometria a dokonalé vyváženie čepele zabezpečujú presné a bezpečné vedenie rezu, ktoré neunaví ruku ani pri dlhodobom používaní.
Ergonomicky tvarovaná rukoväť je vyrobená z kvalitného syntetického materiálu, ktorý je odolný odolný voči nárazom a poškriabaniu a zostáva stabilný aj pri teplotných zmenách.

Údržba nožov Zwilling

Umývanie a čistenie

Vďaka špeciálnemu zloženiu vysokokvalitnej ocele možno nože Zwilling umývať v umývačke riadu, nože by sa však nemalinemali vystavovať teplotám nad 55 °C a nemali by sa dotýkať iných predmetov (hrncov, príborov, iných nožov).Umývacie prostriedky v umývačkách riadu často obsahujú agresívne chemikálie, ktoré môžu poškodiť povrch ocele a rukovätí a môžu skrátiť životnosť nožov a čas, počas ktorého si zachovajú vysokú ostrosť. Ručné umývanie je k nožom šetrnejšie, a preto sa odporúča. Nože umývajte vlažnou vodou a jemným umývacím prostriedkom mäkkou stranou špongie.

Podložka na krájanie

Odporúčame používať pružnú podložku na krájanie (dosku na krájanie) - drevenú, silikónovú alebo plastovú. Príliš tvrdé materiály, ako je sklo, žula alebo keramika, môžu za určitých okolností poškodiť ostrie a reznú hranu.

Ostrenie / brúsenie

Skôr či neskôr aj ten najlepší nôž stratí svoju pôvodnú ostrosť a je potrebné ho nabrúsiť. A pretože tupý nôž je nebezpečnejší ako ostrý, odporúčame vám, aby ste nože pravidelne brúsili. Ak sa na noži objaví "zub" alebo deformácia, odporúčame, aby ste ho čo najskôr odovzdali do rúk odborníka.
Na ostrenie odporúčame používať originálne brúsky, brúsne kamene a brúsne kamene Zwilling.

Bezpečné skladovanie

Nože skladujte na bezpečnom mieste (mimo dosahu detí) a vždy dbajte na to, aby rukoväť, nie čepeľ, smerovala k vám. Nože by sa počas skladovania nemali navzájom dotýkať.
V drevenom bloku na nože alebo na magnetickej lište skladujte vždy len očistené a vysušené nože.

Správny nôž

Vždy používajte správny nôž - veľkosť a štruktúra spracovávaných surovín (mäso, zelenina, ryby, pečivo) sa výrazne líši, preto používajte špecifické techniky krájania, a teda aj špecifický nôž pre každú surovinu.

knife type steak
blade length (cm) 12
be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk