Zwilling Twin Pollux sekáčik na mäso 15 cm, 30795-150


Zwilling

Zwilling Twin Pollux sekáčik na mäso 15 cm. Kolekcia Pollux od Zwilling J.A. Henckels. Plná čepeľ, nitovaná rukoväť, ergonomicky tvarovaná rukoväť. viac

Kód produktu: 30795-150
Doprava a platba

€ 80,86 s DPH

Skladom - do 3 dní
Dostupnosť: 5 ks na sklade
Tovar je na sklade u dodávateľa. Odosielame k Vám obvykle počas 3 pracovných dní. Pre presnú informáciu nás kontaktujte.
ks
Zwilling

Zwilling Twin Pollux sekáčik na mäso 15 cm. Kolekcia Pollux od Zwilling J.A. Henckels. Plná čepeľ, nitovaná rukoväť, ergonomicky tvarovaná rukoväť. viac

Kód produktu: 30795-150
Doprava a platba

Zwilling Twin Pollux sekáčik na mäso 15 cm

Sekáčik na mäso - s dĺžkou čepele 15 cm je neoceniteľným pomocníkom pri spracovaní väčších kusov mäsa. Čepeľ je vykovaná z jedného kusu ocele, vďaka čomu je mimoriadne pevná a odolná. Vďaka použitiu kvalitnej, mrazom kalenej nehrdzavejúcej ocele vám sekáčik dlho vydrží. Čepeľ tlačí mäso od seba a zaisťuje, že sa sekáčik nezasekne v mäse. Dokonalá čepeľ v tvare písmena "V" si bez námahy poradí aj s veľkými kusmi mäsa. Určite oceníte aj vyváženie medzi rukoväťou a čepeľou, vďaka ktorému sa s ním ľahko pracuje. Sekáčik je vhodný aj pre tých, ktorí nemajú veľkú silu.

Séria nožov Pollux

Kolekcia nožov Twin Pollux je ideálnym úvodom do sveta nožov Zwilling J.A. Henckels. Sú ideálnou voľbou pre všetkých kuchárov - profesionálov aj nadšených hobby kuchárov. Osvedčená nemecká oceľ najvyššej kvality v tradičnom a osvedčenom dizajne noža s plným tŕňom s 3 robustnými nitmi. Nože sú vykované z jedného kusu ocele bez zvarov a spojov. Sú dokonale vyvážené a práca s nimi je nielen jednoduchá, ale aj bezpečná. Ergonomicky tvarovaná rukoväť z odolnej syntetiky dodáva nožom moderný vzhľad a zaručuje, že vám ani mokrý nôž nevyklzne z ruky.

- Špeciálna zmes nehrdzavejúcej ocele

- Sigmaforge® - nôž vykovaný z jedného kusu ocele (bez zvarov a spojov)

- Friodur® - dlhotrvajúca ostrosť, ktorá sa ľahko obnovuje

- ručné ostrenie a leštenie, laserová kontrola

- protišmyková ergonomická rukoväť z odolnej syntetiky s 3 nitmi

- tvrdosť približne 57 HRC na Rockwellovej stupnici

- možno umývať v umývačke riadu, odporúča sa ručné umývanie

Technológia a výroba

Špeciálna zmes najkvalitnejšej nemeckej ocele, vyrobená exkluzívne pre spoločnosť Zwilling, s optimálnymOptimálny pomer chrómu a uhlíka zaručuje tie najlepšie vlastnosti s tvrdosťou približne 57 HRC na Rockwellovej stupnici. V kombinácii so sofistikovanými výrobnými technológiami sú výsledkom nože, ktoré sú robustné, mimoriadne odolné, pružné, odolné voči korózii s dlhotrvajúcou ostrosťou.
Nože sú vykované z jedného kusu ocele pomocou patentovanej technológie SIGMAFORGE®, ktorá ešte viacnože sú pevnejšie a čepele sú odolnejšie voči otupeniu. Špeciálny proces kalenia nožov patentovanou technológiou FRIODUR®, ktorý spočíva v kalení zmrazením. Kalením sa harmonizuje molekulárna štruktúra ocele, odstraňujú sa vnútorné pnutia, vytvára sa výnimočná pružnosť a zabraňuje sa lámaniu čepele.
Zúžený profil čepele a laserom kontrolované ostrie v tvare písmena "V " zabezpečujú vynikajúcu a dlhotrvajúcu ostrosť. Bezchybná geometria a dokonalé vyváženie čepele zaručujú presné a bezpečné vedenie rezu, ktoré neunaví ruku ani pri dlhodobom používaní.
Ergonomicky tvarovaná rukoväť je vyrobená z kvalitného syntetického materiálu, ktorý je odolný odolný voči nárazom a poškriabaniu a zostáva stabilný aj pri teplotných zmenách. Rukoväť je pevne spojená s plným hrotom pomocou 3 robustných nitov, čo predstavuje kvalitné bezšvové spojenie rukoväte s čepeľou zaručuje pohodlné používanie a dokonalú hygienu (na rukoväti neostávajú zvyšky potravín).

Údržba nožov Zwilling

Umývanie a čistenie

Vďaka špeciálnemu zloženiu vysokokvalitnej ocele možno nože Zwilling umývať v umývačke riadu, nože by sa však nemalinemali vystavovať teplotám nad 55 °C a nemali by sa dotýkať iných predmetov (hrncov, príborov, iných nožov).Umývacie prostriedky v umývačkách riadu často obsahujú agresívne chemikálie, ktoré môžu poškodiť povrch ocele a rukovätí a môžu skrátiť životnosť nožov a čas, počas ktorého si zachovajú vysokú ostrosť. Ručné umývanie je k nožom šetrnejšie, a preto sa odporúča. Nože umývajte vlažnou vodou a jemným umývacím prostriedkom mäkkou stranou špongie.

Podložka na krájanie

Odporúčame používať pružnú podložku na krájanie (dosku na krájanie) - drevenú, silikónovú alebo plastovú. Príliš tvrdé materiály, ako je sklo, žula alebo keramika, môžu za určitých okolností poškodiť ostrie a reznú hranu.

Ostrenie / brúsenie

Skôr či neskôr aj ten najlepší nôž stratí svoju pôvodnú ostrosť a je potrebné ho nabrúsiť. A pretože tupý nôž je nebezpečnejší ako ostrý, odporúčame vám, aby ste nože pravidelne brúsili. Ak sa na noži objaví "zub" alebo deformácia, odporúčame, aby ste ho čo najskôr odovzdali do rúk odborníka.
Na ostrenie odporúčame používať originálne brúsky, brúsne kamene a brúsne kamene Zwilling.

Bezpečné skladovanie

Nože skladujte na bezpečnom mieste (mimo dosahu detí) a vždy dbajte na to, aby rukoväť, nie čepeľ, smerovala k vám. Nože by sa počas skladovania nemali navzájom dotýkať.
V drevenom bloku na nože alebo na magnetickej lište skladujte vždy len očistené a vysušené nože.

Správny nôž

Vždy používajte správny nôž - veľkosť a štruktúra spracovávaných surovín (mäso, zelenina, ryby, pečivo) sa výrazne líši, preto používajte špecifické techniky krájania, a teda aj špecifický nôž pre každú surovinu.

knife type cleaver
blade length (cm) 15
be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk