Ken Hom wok s nepriľnavým povrchom Excellence 35 cm, KH435001
Kód: KH435001Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Nepriľnavý wok Ken Hom Excellence, priemer 35 cm
Panvica Wok na zdravé a rýchle varenie, vhodná na všetky zdroje ohrevu vrátane indukcie. Čierny trojvrstvový nepriľnavý povrch Eclipse bol špeciálne navrhnutý na vyprážanie pri vysokých teplotách s menším množstvom oleja. Je nielen užívateľsky veľmi prívetivý, pretože sa ľahko umýva, ale aj veľmi odolný proti poškriabaniu, čo umožňuje používanie kovového riadu. Vysokokvalitný čierny vonkajší povlak je odolný proti oderu, čo zaručuje dlhodobé bezproblémové používanie. Panvica je spojená dvoma nitmi s príjemne dlhou, čiernou, fenolovou, t. j. vysoko žiaruvzdornou rukoväťou zo špeciálnehoa má podobne pripevnenú pomocnú rukoväť , ktorá umožňuje veľmi jednoduchú manipuláciu aj s plnou panvicou.Pohodlne v nej pripravíte jedlo pre 4-6 osôb.
Ken Hom wok = svetový líder v oblasti autentickej čínskej a ázijskej kuchyne
Séria wokov Excellence je navrhnutá tak, aby ste mohli rýchlo, jednoducho a zdravo pripraviť svoje obľúbené ázijské jedlá. Vynikajúca nepriľnavá povrchová úprava zaručuje, že sa táto panvica wok rýchlejšie zohreje, udrží si potrebnú teplotu a vysokú teplotu aj pri nižšom nastavení varnej dosky a navyše spotrebujete menej oleja. Perfektné kuchynské vybavenie na každodenné použitie na prípravu jedál technikou stir-fry je tiež:
- nízka hmotnosť - skelet je vyrobený z 1,5 mm hrubej uhlíkovej ocele
- stabilita - plochá základňa, pevne sedí na všetkých typoch vykurovania
- nepriľnavý - 3-vrstvový nepriľnavý povrch odolný proti oderu
- Vysoká odolnosť - možno používať aj kovové kuchynské náradie
- bezpečnosť - fenolová rukoväť s minimálnou tepelnou vodivosťou, pomocná rukoväť
- jednoduchá údržba - možno umývať v umývačke riadu
- skladovanie - veľké kovové oko na zavesenie
- všestrannosť - vhodné na všetky typy ohrevu vrátane indukčného
Technické špecifikácie:
- priemer: 35 cm
- dĺžka: 60 cm
- hĺbka : 12 cm
- hmotnosť: 1,48 kg
Odporúčania na údržbu:
Ak umývate panvicu v umývačke riadu, po skončení cyklu ju vyberte a utrite do sucha mäkkou handričkou. Pri ručnom umývaní nepoužívajte silne abrazívne prostriedky ani drôtenú tkaninu a prípadné prilepené zvyšky jedla nechajte vsiaknuť. Z času na čas potrite vnútorný povrch panvice olejom. Ak chcete predĺžiť životnosť nepriľnavého povrchu, používajte radšej drevené alebo silikónové náčinie.
Ken Hom - kombinácia švajčiarskej precíznosti a kvality s pôvabom ázijskej kuchyne
Prvá panvica s názvom Ken Hom Hot Wok bola uvedená na trh v roku 1986 a bola to prvá panvica Wok na svete, ktorámal vykrojené dno, aby sa dal umiestniť nielen na otvorený oheň, ale aj na elektrický sporák. Panvice Ken Hom Wok boli prvé aj v tom, že sa začali predávať v bežných obchodoch na hlavných uliciach, nielen v špecializovaných predajniach. Napríklad o 12 rokov neskôr už malo 10 % domácností v Spojenom kráľovstve výrobok s názvom Ken Hom. Doteraz sa predalo viac ako 8 miliónov výrobkov Ken Hom v 59 krajinách sveta.
Spolupráca spoločnosti Ken na výrobe panvíc so spoločnosťou DKB Household, dcérskou spoločnosťou švajčiarskejSpoločnosť, ktorá je dcérskou spoločnosťou skupiny Diethelm Keller, funguje nepretržite už viac ako 30 rokov, od roku, keď bola spustená prvá panvica. Tento celosvetový holding riadi štvrtá generácia zakladateľskej rodiny a je svetovým lídrom na trhu s domácimi potrebami.
Ken Hom samozrejme používa panvice wok, ktoré nesú jeho meno, a každý "svoj" nový výrobok pred uvedením na trh osobne veľmi starostlivo testuje. Veľmi dobre vie, aké dôležité je pracovať s kvalitným riadom a príslušenstvom pri vyprážaní , pretože to ovplyvní aj chuť jedla. Preto panvice a ďalšie príslušenstvo nesúce jeho meno Ken Hom nikdy nesklamú svojich používateľov.
Vysokokvalitné wok panvice pre tie najlepšie zážitky z varenia – a najlepšie výsledky!
Od roku 1986 ukazuje spoločnosť KEN HOM svetu, ako variť autentickú ázijskú kuchyňu od základov, rýchlo a jednoducho. KEN HOM je popredným odborníkom na čínsku kuchyňu a jedným z najuznávanejších a najslávnejších televíznych kuchárov všetkých čias. Jeho fenomenálny úspech je ľahko merateľný. Je autorom takmer 40 kníh, ktoré inšpirovali milióny domácich kuchárov po celom svete. A len vo Veľkej Británii sa woky KEN HOM nachádzajú v každej siedmej kuchyni. KEN HOM, ktorý žije vo Francúzsku a v Thajsku a neúnavne cestuje po celom svete, naďalej pravidelne vystupuje ako šéfkuchárska celebrita, píše knihy a udržiava spoluprácu s reštauráciami po celom svete.
"Mojím cieľom je podeliť sa o jedlo a kultúru so všetkými. Jediný spôsob, ako prežiť v dnešnom svete, je učiť sa a byť tolerantný."
Slávny šéfkuchár KEN HOM, všeobecne považovaný za jednu z najväčších svetových autorít v oblasti orientálnej kuchyne, získal čestný titul OBE za "zásluhy o kulinárske umenie". Rád britského impéria (OBE) je uznaním jeho úspechov a pôsobivého spoločenského a historického vplyvu, ktorý mal na spôsob, akým Spojené kráľovstvo "prijalo" čínsku kuchyňu, ktorá sa dnes stala jednou z najobľúbenejších v krajine. V zozname Queen's Jubilee Birthday Honours list 2022 získal titul Komandér Rádu britského impéria (CBE) ako uznanie za zásluhy o charitu, kulinárske umenie a vzdelávanie.
Počas svojej dlhoročnej kariéry viedol KEN HOM množstvo špičkových reštaurácií po celom svete, vrátane skupiny Yellow River a Oriental Restaurants vo Veľkej Británii, reštaurácie Maison Chin v hoteli Bandara v Bangkoku a najnovšie reštaurácie MEE v hoteli Belmond's Copacabana Palace v Riu de Janeiro. Všetky reštaurácie získali niekoľko prestížnych ocenení, pričom reštaurácia MEE bola ocenená michelinskou hviezdou a získala tiež ocenenie "Najlepšia ázijská reštaurácia" v súťaži Eat and Drink awards a "Reštaurácia roka" od brazílskeho vládneho úradu pre cestovný ruch. KEN HOM pracoval aj ako konzultant pre hotely, reštaurácie a letecké spoločnosti a osobne varil pre prezidentov, premiérov, celebrity a kráľovské rodiny.
KEN HOM svoje wok panvice samozrejme používa a každý nový výrobok tiež osobne veľmi starostlivo testuje, než je uvedený na trh. Vie totiž veľmi dobre, aké dôležité je pri varení pracovať s kvalitným riadom a príslušenstvom, pretože aj to ovplyvní chuť pripravovaného jedla. Vyskúšajte si ešte dnes varenie s nepriľnavými a kvalitnými wok panvicami a radom príslušenstva, ktoré svojich používateľov nikdy nesklamú!