Kuchynské nože
Nájsť ten správny nôž alebo sadu nožov môže sa zdať zložité, preto sme náš sortiment kuchynských nožov rozdelili do mnohých špecifických kategórií, aby sme vám uľahčili hľadanie noža, ktorý potrebujete. Ponuka zahŕňa nože mnohých rôznych typov vyrobených pre konkrétne účely, ako sú napríklad nože na chlieb, plátkovacie nože, nože na zeleninu, ale nájdete tu aj nože na ustrice. Protože klademe důraz na vysokou kvalitu, nabízíme mimo jiné kuchynské nože ZWILLING, ktoré nesmú chýbať v žiadnej kuchyni! Táto značka sa vyznačuje svojou vysokou kvalitou, pretože pracuje iba s vybranými surovinami v rámci vysoko sofistikovaných výrobných procesov, ktoré podliehajú prísnej kontrole kvality.
Ako si vybrať ten najvhodnejší nôž pre vás? Najprv sa musíte zamerať na účel, pre ktorý chcete nôž používať. Vedľa nožov s univerzálnym použitím si môžete vybrať aj špeciálne nože určené pre konkrétne činnosti ako je lúpanie, filetovanie či porciovanie mäsa. Ďalším kritériom pre výber vhodného noža môže byť aj materiál a dĺžka čepele. Nože z nehrdzavejúcej ocele alebo keramiky sú ľahšie na údržbu aj manipuláciu. Nižšie uvádzame niektoré z typov nožov, ktoré sú bežne k dostaniu.
Objavte rady nožov Zwilling
-
Zwilling All Star
-
Zwilling Collection
-
Zwilling Four Star
-
Zwilling Gourmet
-
Zwilling Miyabi
-
Zwilling Now S
-
Zwilling Pro
-
Zwilling Pro Wood
-
Zwilling Professional S
-
Zwilling Tanrei
-
Zwilling Twin 1731
-
Zwilling Twin Four Star II
-
Zwilling Twin Chef
-
Zwilling Twin Pollux
Prezrite si kompletnú ponuku značky Zwilling a všetky produktové rady značky Zwilling.

Nôž Opinel má zaoblenú čepeľ vhodnú na natieranie masla, džemu, čokolády, ako aj nátierok a tapenády. Čepeľ je dlhá 6,5 cm a rukoväť z hrabového dreva je príjemná na dotyk.

Nôž Opinel má zaoblenú čepeľ vhodnú na natieranie masla, džemu, čokolády, ako aj nátierok a tapenády. Čepeľ je dlhá 6,5 cm a rukoväť z hrabového dreva je príjemná na dotyk.

Nôž Opinel má zaoblenú čepeľ vhodnú na natieranie masla, džemu, čokolády, ako aj nátierok a tapenády. Čepeľ je dlhá 6,5 cm a rukoväť z hrabového dreva je príjemná na dotyk.

Nôž Opinel má zaoblenú čepeľ vhodnú na natieranie masla, džemu, čokolády, ako aj nátierok a tapenády. Čepeľ je dlhá 6,5 cm a rukoväť z hrabového dreva je príjemná na dotyk.

Nôž Opinel má zaoblenú čepeľ vhodnú na natieranie masla, džemu, čokolády, ako aj nátierok a tapenády. Čepeľ je dlhá 6,5 cm a rukoväť z hrabového dreva je príjemná na dotyk.
Typy nožov:
Kuchárske (univerzálne) nože - základný nôž, ktorý má univerzálne využitie, ktorého dĺžka čepele je okolo 20 cm, jeho ostrie je hladké a smerom k špičke noža sa zužuje.
Na zeleninu - majú krátku čepeľ (do 10 cm), ktorá je z hornej časti zaoblená, je to nôž na každodenné použitie.
Na pečivo - nože so zúbkovaným ostrím na krájanie tvrdého aj mäkkého pečiva.
Santoku - špeciálne japonské a čínske nože na mäso a zeleninu, často majú tenkú čepeľ s kužeľovou špičkou.
Škrabacie (okrajovacie) nože - majú tenkú čepeľ s pevnou špičkou, ktorej spodná časť je oblú, alebo môže mať vykrojenú spodnú časť pre ľahšie lúpanie ovocia a zeleniny.
Vykosťovacie nože - majú tenkú čepeľ, ktorá býva zospodu ľahko vykrojená.
Filetovacie nože - majú úzku a ohybnú čepeľ, ktorá uľahčuje filetovanie mäsa.
Krájacie nože - vyznačujú sa úzkou a veľmi ostrou čepeľou, vďaka ktorej môžete nakrájať mäso či šunku na veľmi tenké plátky.
Na syr - pre tieto nože je typická dierovaná čepeľ s vidličkou na špičke noža.
Sekáčiky - majú veľkú čepeľ, ktorá je ideálna na porciovanie mäsa aj s kosťami.
------------------
Séria nožov ZWILLING:
Miyabi, Kramer by Zwilling, Zwilling Tanrei, Zwilling Twin 1731, Zwilling All * Star, Zwilling Pro Wood, Zwilling Pro, Zwilling Twin Four Star II, Zwilling Professional "S", Zwilling Pure, Zwilling ****®Vier Sterne