V obchode be-ready.cz nájdete tisíce modelov značkového kuchynského a domáceho vybavenia od najlepších, starostlivo vybraných medzinárodných značiek. Pravdepodobne ste si všimli, a možno práve preto ste tu, že väčšinu ponúkaného tovaru môžete kúpiť za najlepšie ceny nielen na českom, ale aj na európskom trhu.

Možno sa čudujete, ako je to možné. Možno váhate, či môžete u nás bez obáv nakupovať. Poďme sa bližšie pozrieť na to, čo stojí za skvelými cenami značkového tovaru, ktoré vidíte na našom e-shope.

V prvom rade je za tým veľa práce. Od hľadania spoľahlivých obchodných partnerov, cez komunikáciu a udržiavanie dobrých obchodných vzťahov až po vytvorenie robustného a spoľahlivého systému, ktorý vám, našim zákazníkom, vždy ponúkne najlepšiu možnú cenu na vami vybraný produkt. Značkové kuchynské a domáce potreby nakupujeme výhradne od českých a európskych distribútorov, autorizovaných značkových distribútorov a veľkoobchodníkov alebo priamo od výrobcu. Vždy sa snažíme nakupovať pre vás tovar čo najbližšie k výrobcovi, aby sme minimalizovali reťazec, ktorým tovar prechádza od výrobcu ku konečnému zákazníkovi. 

To však samozrejme nie je všetko. Náš e-shop prevádzkujeme od roku 2013. Za ten čas sme vyvinuli a zdokonalili systém, ktorý nám umožňuje nakupovať tovar vždy od najlacnejšieho dodávateľa, u ktorého je daný tovar aktuálne na sklade. Úsporu nákladov potom prenášame vo forme lacnejšieho tovaru na vás, našich zákazníkov.

To však nie je všetko. Nielenže udržiavame nízke nákupné ceny nášho tovaru, ale vyvinuli sme aj vlastný systém na sledovanie cien našich konkurentov a pravidelne aktualizujeme ceny nášho tovaru, aby ste u nás v rámci možností našli tie najvýhodnejšie ponuky.

To všetko je možné aj vďaka tomu, že dom robíme čo najviac vecí vlastným úsilím. Nie sme leniví a neplytváme prostriedkami tam, kde to nie je potrebné. To je ďalší kamienok do mozaiky, ktorej výsledkom je najnižšia cena pre vás. 

Aj keď ponúkame najlepšie ceny, nie je to na úkor služieb, ktoré poskytujeme. Okrem predajných služieb poskytujeme aj kvalitný zákaznícky servis. Či už ide o možnosť doplnkových služieb, alebo popredajný servis vrátane vybavovania prípadných reklamácií zákazníkov.

Nedokážeme robiť zázraky, ale snažíme sa. Skúste u nás nakúpiť a presvedčte sa, že aj kvalitný značkový tovar sa dá kúpiť lacno, s dobrým servisom a so zárukou!

be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk