Staub terina s vekom 15x11 cm/0,7 l čierna, 1311525


Staub

Terina vhodná nielen na prípravu francúzskych pochúťok, ako je paštéta, objem 0,7 l, rozmery 15 x 11 cm. viac

Kód produktu: 1311525
Doprava a platba

€ 120,02 s DPH

Skladom u nás
Posledný dostupný kus
Tovar máme skladom a bude expedovaný ihneď po pripísanej platbe.
ks
Staub

Terina vhodná nielen na prípravu francúzskych pochúťok, ako je paštéta, objem 0,7 l, rozmery 15 x 11 cm. viac

Kód produktu: 1311525
Doprava a platba

Staub Terina malá 15 x 11 cm, čierna

Žiadny milovník francúzskej kuchyne sa nezaobíde bez teriny, ktorá je taká potrebná na prípravu vynikajúcich paštét a terín. Liatina je vhodná pre svoju vynikajúcu tepelnú vodivosť - jedlo tak môžete po vybratí z rúry dlho udržiavať teplé.

- Vysoko odolná proti poškriabaniu

- udržuje jedlo teplé ešte dlho po vybratí z rúry

- veko má malý otvor, ktorý umožňuje únik pary.

- Špeciálne keramické dno umožňuje použitie na všetkých typoch sporákov vrátane indukčných

- vhodné pre rúry s teplotou do 250 °C

- možno umývať v umývačke riadu

- rozmery: 15 x 11 cm

- objem 0,7 l

 

Výroba

Samotná výroba liatinového riadu zahŕňa stovky vizuálnych a technických kontrol. Preto si môžete byť istí jedinečnou kvalitou a precíznosťou , s akou sa riad Staub dostane do vašej domácnosti.

Odlievanie liatinového riadu nie je jednoduchá úloha. Výroba sa začína prípravou hliníkovej formy, ktorá vytvorí pieskovú formu určenú len na jeden odliatok. Odlievanie taveniny zo surového železa a koksu prebieha automaticky pod dohľadom ľudského oka. Zvyšok pieskovej formy sa postupne odlieva na vibračnom páse a potom sa ručne čistí.

Výrobok má konečný tvar, ale stále si vyžaduje veľkú starostlivosť, aby mal vlastnosti typické pre liatinu. Potom nasleduje proces zušľachťovania, pri ktorom výrobok prechádza zdrsňovaním odliatkov, tryskanímpieskovanie ocele a smaltovanie, ktoré prebieha až v troch vrstvách. Na dokončenie jedinečného hrnca stačí vypálenie pri teplote 800 °C počas 30 minút.

Jedinečný liatinový riad, ktorý má nielen dokonalé vlastnosti, ale aj osobitý dizajn priamo z Francúzska. Takto by sa dala definovať značka Staub. Predstavte si rok 1974 a francúzske Alsasko, ktoré je známe svojimi bohatými kulinárskymi skúsenosťami a remeselnou zručnosťou. Práve tu Francis Staub založil spoločnosť, ktorá len o niekoľko rokov neskôr spojila svoje sily s michelinským šéfkucháromšéfkuchárom Paulom Bocusom, aby prepožičal svoju tvár jedlám, ktoré by podľa neho nemali chýbať v žiadnej domácnosti. Logo STAUB tvorí obrázok bociana, ktorý je tradičným znakom Alsaska, a slovo STAUB, ktoré odkazuje na jedinečnosť značky pochádzajúcej z Francúzska.

farba čierná
be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk