Zwilling Gourmet sada 2 nožov, kuchársky nôž 20 cm a príborový nôž 10 cm, 36130-005
Zwilling Gourmet sada 2 nožov, kuchársky nôž 20 cm a príborový nôž 10 cm, 36130-005
Sada dvoch nožov z kolekcie Gourmet Zwilling obsahuje kuchársky nôž s 20 cm čepeľou a špíz s 10 cm čepeľou. Oba s klasickou nitovanou plnou špičkou a dokonale vyváženou čepeľou. viac
Kód produktu: 36130-005
Doprava a platba
€ 90,56 s DPH
Sada dvoch nožov z kolekcie Gourmet Zwilling obsahuje kuchársky nôž s 20 cm čepeľou a špíz s 10 cm čepeľou. Oba s klasickou nitovanou plnou špičkou a dokonale vyváženou čepeľou. viac
Kód produktu: 36130-005
Doprava a platba
Príslušenstvo8
Mason Cash In The Forest rezacia a servírovacia doska, 2002.220
Mason Cash Dedičská doska na krájanie a servírovanie 38 x 29 cm, 2002.256
Kuchynská doska na krájanie Zwilling MIYABI cyprus 40 x 25 cm, 34535-300
Mason Cash Dedičská doska na krájanie a servírovanie 30 x 22 cm, 2002.257
Opinel La Classique kuchynská doska na krájanie buk, 40 x 21 cm, 002323
Kuchynská doska na krájanie Zwilling MIYABI cyprus 35 x 20 cm, 34535-200
Opinel La Petite kuchynská doska na krájanie buk, 26,5 x 15 cm, 002322
Kuchynská doska na krájanie Zwilling bambus 35 x 25 cm, 30772-100
Zwilling Gourmet sada 2 nožov, kuchársky nôž 20 cm a príborový nôž 10 cm
Nôž na korenie - malý, ľahký a absolútne univerzálny nôž so štíhlou čepeľou zahnutou od stredu. Vhodný na širokú škálu kuchynských úloh od krájania cez čistenie až po špikovanie mäsa. Dĺžka čepele 10 cm.
Kuchársky nôž - Nepostrádateľný pomocník na širokú škálu úloh. Ideálny na prípravu rýb, mäsa, hydiny a vegetariánskych receptov. Uľahčuje krájanie a rezanie nespočetného množstva rôznych ingrediencií. Vďaka dlhej čepeli je ideálny na spracovanie väčších surovín - krájanie veľkých kusov mäsa na malé kúsky alebo sekanie zeleniny. Dĺžka čepele 20 cm.
Kolekcia Gourmet Zwilling
Kolekcia nožov Gourmet je ideálnou voľbou pre všetkých kuchárov - profesionálnych aj hobby kuchárov. Osvedčená nemecká oceľ najvyššej kvality v tradičnom a osvedčenom dizajne noža s plnou špičkou s 3 robustnými nitmi a logom Zwilling na strednom z nich. Nože sú vykované z jedného kusu ocele bez zvarov a spojov. Ergonomicky tvarovaná rukoväť z odolnej syntetiky dodáva nožom moderný vzhľad a zaručuje, že ani mokré nože vám nevyklznú z ruky.
- Špeciálna zmes nehrdzavejúcej ocele
- Sigmaforge® - nôž vykovaný z jedného kusu ocele (bez zvarov a spojov)
- Friodur® - dlhotrvajúca ostrosť, ktorá sa ľahko obnovuje
- ručné ostrenie a leštenie, laserová kontrola
- protišmyková ergonomická rukoväť z odolného syntetického materiálu s 3 nitmi
- Doživotná záruka na výrobné chyby čepele
- Možno umývať v umývačke riadu, odporúča sa ručné umývanie
Špeciálna zmes najkvalitnejšej nemeckej ocele, vyrobená exkluzívne pre Zwilling, s optimálnym pomerom chrómu a uhlíka zaručuje tie najlepšie vlastnosti. V kombinácii so sofistikovanými výrobnými technológiami tak vznikajú nože, ktoré sú robustné, mimoriadne odolné, pružné, odolné voči korózii s dlhotrvajúcou ostrosťou.
Nože sú vykované z jedného kusu ocele pomocou patentovanej technológie SIGMAFORGE®, ktorá ešte viacnože sú pevnejšie a čepele sú odolnejšie voči otupeniu. Špeciálny proces kalenia nožov patentovanou technológiou FRIODUR®, ktorý spočíva v kalení zmrazením. Kalením sa harmonizuje molekulárna štruktúra ocele, odstraňujú sa vnútorné pnutia, vytvára sa výnimočná pružnosť a zabraňuje sa lámaniu čepele.
Údržba nožov Zwilling
Umývanie a čistenie
Vďaka špeciálnemu zloženiu vysokokvalitnej ocele možno nože Zwilling umývať v umývačke riadu, nože by sa však nemalivystavovať teplotám nad 55 °C a nemali by sa dotýkať žiadnych iných predmetov (hrncov, príborov, iných nožov).Umývacie prostriedky v umývačkách riadu často obsahujú agresívne chemikálie, ktoré môžu poškodiť povrch ocele a rukovätí a môžu skrátiť životnosť nožov a čas, počas ktorého si zachovajú vysokú ostrosť. Ručné umývanie je k nožom šetrnejšie, a preto sa odporúča. Nože umývajte vlažnou vodou a jemným umývacím prostriedkom mäkkou stranou špongie.
Podložka na krájanie
Odporúčame používať pružnú podložku na krájanie (dosku na krájanie) - drevenú, silikónovú alebo plastovú. Príliš tvrdé materiály, ako je sklo, žula alebo keramika, môžu za určitých okolností poškodiť ostrie a reznú hranu.
Ostrenie / brúsenie
Skôr či neskôr aj ten najlepší nôž stratí svoju pôvodnú ostrosť a je potrebné ho nabrúsiť. A pretože tupý nôž je nebezpečnejší ako ostrý, odporúčame vám, aby ste nože pravidelne brúsili. Ak sa na noži objaví "zub" alebo deformácia, odporúčame, aby ste ho čo najskôr odovzdali do rúk odborníka.
Na ostrenie odporúčame používať originálne brúsky, brúsne kamene a brúsne kamene Zwilling.
Bezpečné skladovanie
Nože skladujte na bezpečnom mieste (mimo dosahu detí) a vždy dbajte na to, aby rukoväť, nie čepeľ, smerovala k vám. Nože by sa počas skladovania nemali navzájom dotýkať.
V drevenom bloku na nože alebo na magnetickej lište skladujte vždy len očistené a vysušené nože.
Správny nôž
Vždy používajte správny nôž - veľkosť a štruktúra spracovávaných surovín (mäso, zelenina, ryby, pečivo) sa výrazne líši, preto používajte špecifické techniky krájania, a teda aj špecifický nôž pre každú surovinu.
knife type | set of knives |
---|