Pre tohtoročný zberatelský kúsok boli využité všetkej techniky. Klasický vetruvzdorný zapalovač dostal silnostennú konštrukciu Armor®, je prvýkrát v histórii zdobení postupmi 360 MultiCut, 3D Deep Carve, Luster Etch a Laser Engrave a na pamiatku tohto milníku je prvýkrát opatrený úplne novou epoxidovou vložerkou em s. Diamantový vzor na pouzdre je pripomienkou obľúbeného dárku k 90. ​​​​výročí a tiež dáva exkluzivitu tohoto kusu.

Sběratelský speciál per rok 2022 přichází ve třech edicích – per severní a južná Amerika s povrchom Black Ice, per Europe s povrchom z lešteného chromu a pre Asii s povrchom z lešteného mosazi. Každý zapalovač je postupne číslován, obsahuje vložku so štítkom, je vybavený exkluzívnym výročným razítkom dnes a dodáva sa v luxusnej darčekovej krabičce. Výroba je mimoriadne obmedzená, preto si nechajte tento jedinečný zberateľský kúsok!

Pamätní návrh k 90. ​​výročí

Ak nestihnete limitovanú sériu zberateľského kusu z roku 2022, stále môžete oslavovať 90 rokov značky Zippo s týmto kusom zhotoveným v čiernej farbe s vysokým leštením a procesom Photo Image 360 ​​​​a Laser Two Tone a ve piled. Zapalovač je zdobený emblém 90. výročie sa zlatým tŕňom, ​​má spodné razítko výročnej edice a je súčasne v pamätnom balení.

- Originálny vietorodolný zapalovač Zippo s charakteristickým "cvaknutím" Zippo
- Celokovová konštrukcia alebo tloušťce asi 1,5x väčšie než štandardné puzdro Zippo
- Možnosť opakovaného plnenia za celoživotné použitie - optimálny výkon odporúčame originálne palivo, kamínky a uzly Zippo
- Vyrobené v USA
- Doživotná záruka

be-ready.sk nájdete na GLAMI.sk   be-ready.sk na biano.sk